9 ANAMNHSTIKH
9 ANAMNHSTIKH
 • Κορυφαίοι αθλητές οι Γιώργος Αχιλλέως, Γεωργία Κωνσταντινίδου και Άντρη Ελευθερίου

 

 • Κορυφαία ομάδα η εθνική εφήβων σκητ και κορυφαίο σωματείο η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, ενώ το «Αριστείο ΣΚΟΚ» απονεμήθηκε στην ΟΠΑΠ Κύπρου

 

 • Οι Ανδρέας Μακρής και Άρτεμις Παντελή μοιράστηκαν το «Έπαθλο Ήθους» της Ομοσπονδίας

 

Με κάθε λαμπρότητα κι επισημότητα, όπως άλλωστε αρμόζει στις διεθνείς επιτυχίες των  αθλητών της ΣΚΟΚ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, η ετήσια τελετή βράβευσης της κυπριακής σκοποβολής. Η όλη εκδήλωση, τελούσε υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή και σ’ αυτήν παρευρεθηκαν αξιωματούχοι του Κράτους, της Βουλής, του ΚΟΑ, της ΚΟΕ, και της ΟΠΑΠ, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών, σωματείων και άλλων οργανωμένων φορέων.

 

Στην εκδήλωση, της οποίας για άλλη μια χρονιά, χορηγός ήταν ο  «μέγας χορηγός» της ΣΚΟΚ, ΟΠΑΠ Κύπρου, μίλησε ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος ο οποίος καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις επιτυχίες των σκοπευτών και σκοπευτριών καθως και στις μεγάλες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, όπως και στις διεθνείς διοργανώσεις που ανέλαβε και έφερε σε πέρας η ΣΚΟΚ. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθηναν επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, οι πρόεδροι της ΚΟΕ και του ΚΟΑ, Ουράνιος Ιωαννίδης και Κλέα Παπαέλληνα, και η κ. Κάλλη Χατζηϊωσήφ, η οποία εκπροσώπησε τοην Υπουργό Παιδείας στην εκδήλωση. Όλοι οι ομιλητές συγχάρηκαν τους αθλητές της σκοποβολής για τις διεθείς και παγκόσμιες επιτυχίες τους, με τις οποίες προβάλλουν διεθνώς την πατρίδα μας, καθώς και τη ΣΚΟΚ, για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που αναλαμβάνει και φέρνει σε πέρας στην Κύπρο.

 

Πέρα από τους αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους στα διάφορα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, το δ.σ. της Ομοσπονδίας τίμησε επίσης, τον Γιώργο Αχιλλέως, τη Γεωργία Κωνσταντινίδου και την Άντρη Ελευθερίου ως τους «Κορυφαίους Αθλητές» για το 2014, την εθνική ομάδα εφήβων σκητ ως την «Κορυφαία Ομάδα» της χρονιάς, και τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας ως το «Κορυφαίο Σωματείο». Για τις διεθνείς διακρίσεις τους τιμηθηκαν οι Στέφανος Νικολαΐδης, Σωτήρης Αντωνίου, Παύλος Κουτσόφτας, Πέτρος Ιωάννου καθώς και η εθνική ομάδα σπόρτιγκ, με τους Άγγελο Αβραάμ, Γιάννη Νεοκλέους, Ντίνο Κωνσταντίνου και Πέτρο Ιωάννου. Το «Βραβείο Ήθους» της Ομοσπονδίας απονεμήθηκε στο διεθνή σκοπευτή του τραπ Ανδρέα Μακρή και στη νεάνιδα αθλήτρια του σταθερού στόχου Άρτεμη Παντελή, ενώ το «Αριστείο» της ΣΚΟΚ, με ομόφωνη απόφαση του δ.σ. της Ομοσπονδίας απονεμήθηκε στην ΟΠΑΠ Κύπρου, για τη μακρόχρονη και συνεχή στήριξή της προς την κυπριακή σκοποβολή, και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

 

Για τις επιτυχίες τους στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2014, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες:

 

ΣΚΗΤ: Τάσος Χαπέσιης, Ανδρέας Χάσικος, Στέφανος Νικολαΐδης, Σωτήρης Αντωνίου, Νικόλας Βασιλείου, Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντία ΝΙκολάου και Σωτηρία Ανδρέου.

 

ΤΡΑΠ: Ανδρέας Μακρής, Μάριος Σοφοκλέους, Φειδίας Σαββίδης, Άγγελος Χρυσάνθου, Μιχάλης Ηλία, Ευτύχιος Σωτηρίου, Γεωργία Κωνσταντινίδου και Θεόδωρος Παναγή.

 

ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ: Στέφανος Θεοδότου, Παναγιώτης Πουρίκκος και Τζιοβάννης Σαββίδης.

 

ΑΕΡ. ΤΟΥΦΕΚΙ: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μιχαήλ, Αλέξανδρος Πολυκάρπου, Θεοφάνης Πιτταράς, Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Στυλιανός Γρηγορίου, Λοΐζος Γεωργίου, Ιάσονας Χατζηλοΐζου, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Άρτεμις Παντελή, Φανή Θεοφάνους, Άννα-Λουίζα Γεωργίου, Ιωάννα Χατζηπροκόπη, Ιακωβία Πιτταρά, Ελένη Παγκράτη, Ερηάννα Καγιά και Χριστιάνα Μουξούρη.

 

ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Νεοκλής Χαραλάμπους, Σωτήρης Κωνσταντίνου, Ευριπίδης Γεωργίου, Μάριος Γεωργίου, Έκτωρ Πιττάκας, Κωνσταντίνα Πρατσή, Ειρήνη Παντελή, Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Νικόλ Μαραγκού Νεφέλη Αλεξάνδρου και Παναγιώτα Χαραλάμπους.

 

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Άγγελος Αβραάμ, Ντίνος Κωνσταντίνου, Πέτρος Ιωάννου, Σάββας Πάτσαλος, Μάικ Τύμβιος, Ευάγγελος Καραβόλιας και Μίκης Φυλακτού.

 

ΚΟΜΠΑΚ: Ντίνος Κωναταντίνου, Νεόφυτος Σιαλής, Πέτρος Ιωάννου, Δημήτρης Λόρδος και Ανδρέας Εφέ.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 1. Το «Αριστείο ΣΚΟΚ», για το 2014 απονεμείθηκε στην ΟΠΑΠ Κύπρου

 

 1. Ως «Κορυφαίοι Αθλητές» της ΣΚΟΚ για το 2014, τιμήθηκαν οι Γιώργος Αχιλλέως, Γεωργία Κωνσταντινίδου και Άντρη Ελευθερίου, οι οποίοι παρέλαβαν την τιμητική διάκριση από την πρόεδρο του ΚΟΑ δρ Κλέα Παπαέλληνα

 

 1. Το «Έπαθλο Ήθους» της Ομοσπονδίας απονεμήθηκε στους Ανδρέα Μακρή και Άρτεμη Παντελή από τον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Ουράνιο Ιωαννίδη

 

 1. Ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης παραλαμβάνει το έπαθλο για το «Κορυφαίο Σωματείο» από τον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Ουράνιο Ιωαννίδη

 

 1. «Κορυφαία Ομάδα» η εθνική εφήβων σκητ, με τους Στέφανο Νικολαΐδη, Νικόλα Βασιλείου και Σωτήρη Αντωνίου

 

 1.  Οι πρωταθλητές του σκητ, μετά τη βράβεσυή τους, μαζί με τον κ. Ισήδωρο Μακρίδη μέλος του δ.σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου

 

 1. Οι πρωταθλήτριες του σκητ γυναικών και νεανίδων, μετά τη βράβεσυή τους, μαζί με τον κ. Ισήδωρο Μακρίδη μέλος του δ.σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου

 

 1. Οι πρωταθλητές του τραπ, μετά τη βράβεσυή τους, μαζί με το Δήμαρχο Στροβόλου Λάζαρο Σαββίδη

 

 1.  Αναμνηστική φωτογραφία όλων των βραβευθέντων