Diamond League Brussels 2016 2
Diamond League Brussels 2016 2

Στις 9 Ιουνίου ταξιδεύει για το Hangelo της Ολλανδίας ο Απόστολος Παρέλλης και θα στις 11 του μήνα ο Ολυμπιονίκης μας θα αγωνιστεί στο World Challenge. Με φάρο την κορυφαία του επίδοση γι αυτή τη χρονιά (63.33μ) που έπιασε στα «Ηράκλεια» της Κρήτης, ο Κύπριος δισκοβόλος έχει όλα τα φόντα να επαναλάβει κάτι παρόμοιο στην Ολλανδία. Ο Παρέλλης, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί εκτός από τα «Ηράκλεια» και στο διεθνές μίτινγκ ρίψεων στο Χάλε της Γερμανίας, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και εισέρχεται σε μία περίοδο αρκετών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Όπως στο Ηράκλειο»

Σύμφωνα με το δισκοβόλο μας, ο στόχος του για το World Challenge της Ολλανδίας είναι μία ικανοποιητική επίδοση όπως αυτή των «Ηρακλείων». «Οι βολές μου είναι κοντά στο όριο. Στόχος μου στο Hangelo είναι να πιάσω μία καλή επίδοση όπως στο Ηράκλειο». Υπενθυμίζεται πως το όριο που χρειάζεται να επιτύχει ο Απόστολος Παρέλλης ετσι ώστε να κερδίσει μία θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, είναι 65 μέτρα.

Έξι μέρες μετά το World Challenge, o Παρέλλης θα διαγωνιστεί στους Παγκύπριους Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Λεμεσό το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός το Ισραήλ για τους αγώνες Μπρούνο Ζάουλι, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο Ιουνίου.