gold coast 2018 savas kokkinos
gold coast 2018 savas kokkinos

Η Εθνική ομάδα της πυγμαχίας θα κάνει τον πρώτο τις αγώνα  την Μεγάλη Κυριακή 8  Απριλίου στις 21.00 το απόγευμα (ώρα Αυστραλίας) τον νικητή μεταξύ Σκοτίας και Μαυρίκιο. .

 Όπως όλα δείχνουν, θα επικράτηση o Docherty John ο  Σκοτσέζος αφού είναι και το φαβορί στην κατηγορία των 75 κιλών. Ο Docherty John υπήρξε και πρώτος στους κοινοπολιτειακούς νέων στην Σαμόα και κατέχει και πολλές άλλες διακρίσεις. Η αγώνες πυγμαχίας ξεκινούν την Παρασκευή 6 Απριλίου και Ανδρέας Κόκκινος περνά στον δεύτερο αγώνα, αφού στον πρώτο πήρε Bye .

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τον πυγμάχο Ανδρέα Κόκκινο και συνοδεύεται από τον Προπονητή του Σάββα Κόκκινο και στόχος της εθνικής ομάδας πυγμαχίας είναι η νίκη στους επόμενους δύο αγώνες ώστε να πέραση στα μετάλλια.

Ο Σάββας Κόκκινος μας δήλωσε ότι «Η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη αφού πιστεύουμε ότι  ο πρώτος μας αντίπαλος θα είναι ο πρωταθλητής από την Σκωτία ο Docherty John ο οποίος είναι ένας πολύ κάλος αριστερόχειρας πυγμάχος και το φαβορί στην κατηγορία των 75 κιλών, αλλά αυτό δεν μας πτοεί με τίποτα, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας, ο αθλητής της εθνική μας Ανδρέας Κόκκινος βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία ειδικά για αυτή την διοργάνωση και νιώθουμε έτοιμη και θα τα δώσουμε όλα ώστε να μπορέσουμε να  διεκδικήσουμε μια θέση στα μετάλλια»

Να σημειωθεί ότι σήμερα η ώρα 9 το πρωί (ώρα Αυστραλίας)  έγινε ο νενομισμένος έλεγχος συμμετοχών των αθλητών και  ιατρικών δελτίων και στοιχείων από την επιτροπή των αγώνων και ακόλουθος η ώρα 5ης (ώρα Αυστραλίας)  έγινε  η τεχνική συνάντηση προπονητών  και μετέπειτα ακολούθησαν  οι κληρώσεις η ώρα 6:30

Θα πρέπει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά αποφασίστηκε να γίνεται η γενική ζύγιση αθλητών μόνο το πρωινό της ημέρας τον αγώνων του κάθε πυγμάχου, το οποίο είναι ένα γεγονός που διευκολύνει έτσι παρά πολύ τους αθλητές αφού στο παρελθόν έκαναν και μια αρχική πρώτη γενική ζύγιση πριν την έναρξη της πρώτης μέρας της τελετής έναρξης των αγώνων.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube