Εθιμοτυπική Συνάντηση με Πάρι Σπανό
2021 02 05 ΚΟΕ Spanos Paris

Το Δικηγορικό γραφείο Markos P. Spanos & Co. Law Office, προσφέρει αφιλοκερδώς για πέραν των τεσσάρων δεκαετιών τις υπηρεσίες του στην ΚΟΕ

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, στην παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Γιώτη Ιωαννίδη και του Ταμία κ. Αλέξανδρου Χριστοφόρου υποδέχτηκαν πρόσφατα στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και είχαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον Νομικό Σύμβουλο της ΚΟΕ κ. Πάρι Σπανό.

Ο διακεκριμένος νομικός, εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο Markos P. Spanos & Co. Law Office, το οποίο από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της ΚΟΕ, προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην Κυπριακή Ολυμπιακής Επιτροπή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Χρυσοστόμου ευχαρίστησε τον κ. Σπανό για την όλη προσφορά, η οποία βοήθησε τον οργανισμό, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο κυρίως σε σωρεία νομικών θεμάτων τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Ευχήθηκε δε, όπως η συνεργασία συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Από την πλευρά του, ο κ. Σπανός, σημείωσε ότι οι υπηρεσίες προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, αποτελούν κοινωνική προσφορά προς τον αθλητισμό, διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, και σημείωσε ότι αποτελεί τιμή για το Γραφείο που εκπροσωπεί η σταθερή επιλογή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την πολυετή αυτή συνεργασία.  

 

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube