ΚΟΕΑΣ ανακοίνωση για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ρίψεων
koeas 2020

Η ΚΟΕΑΣ διοργανώνει την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία, το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΕΣΥΑΑ της φετινής χρονιάς.

Η διοργάνωση έχει ξεχωριστή σημασία γιατί θα είναι η πρώτη σε Παγκύπριο επίπεδο, ύστερα από την αναγκαστική αδρανοποίηση του αθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που επηρέασε μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό της Κύπρου.

Η Ομοσπονδία του στίβου μαζί με τους έξι (6) Γυμναστικούς Συλλόγους – Μέλη της, δείχνοντας ότι το οικοδόμημα της είναι σε στέρεες βάσεις, προγραμμάτισε τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Διοργανώσεων όλων των κατηγοριών την περίοδο 21 Ιουλίου – 07 Αυγούστου.  Η αρχή γίνεται με τις μικρότερες ηλικίες και ειδικότερα του αναπτυξιακού αθλητισμού, στο οποίο θα λάβουν μέρος επιλεγμένα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου.

Η επιλογή έγινε μέσα από εξειδικευμένα τέστ σε Παγκύπρια βάση την περίοδο Οκτώβριος 2019 – Φεβρουάριος 2020, με τη χρήση Νορμών που η Ομοσπονδία διατηρεί από το 1997 μέχρι σήμερα.

Η Παγκύπρια Διοργάνωση θα γίνει με τη στήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί το βασικό χορηγό του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας και τη στήριξη του ΚΟΑ.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports