22
22

Η επόμενη διοργάνωση του «3×3» είναι πολύ κοντά!

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3», το οποίο έγινε στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά, το διήμερο 8-9 Αυγούστου, σειρά παίρνει η Λάρνακα, με  το δικό της «3×3».

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Λάρνακας, στις Φοινικούδες, το Σαββατοκυρίακο 29 – 30 Αυγούστου.

Ήδη αρκετός κόσμος έχει επιδείξει ενδιαφέρον για να συμμετέχει στο «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3», και αναμένεται να υπάρξει ανάλογος αριθμός συμμετοχών με την διοργάνωση στον Πρωταρά.

Η συμμετοχή για κάθε ομάδα έχει οριστεί στα 60 ευρώ, μαζί με στολή του αγώνα (μπλούζα και παντελόνι), ενώ όσες ομάδες έχουν τις στολές τους από προηγούμενες διοργανώσεις, τότε η συμμετοχή τους θα είναι στα 30 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές για τις πιο κάτω κατηγορίες:

  1. A) Ανδρών. Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2014-15
  2. B) Παίδων (Άντρες ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες 1999 και εντεύθεν)

Γ)   Γυναίκες.  Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιρίστριες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2014-15

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν online μέσω της ιστοσελίδας www.basketball.org.cy, με τις εγγραφές να ξεκινούν την Δευτέρα (17/8).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων ομάδων στην διοργάνωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των δηλώσεων εγγραφής. Για πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube