24 C
Limassol
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Έρχεται στην Κύπρο Πανίκος Γιουσουφ ( Superpetch ) για διήμερο σεμινάριο.

    Έρχεται στην Κύπρο Πανίκος Γιουσουφ ( Superpetch ) για διήμερο σεμινάριο12 και 13 Δεκεμβριου .

    Το σεμινάριο θα γίνει στο ALL POWERS GYM του Βαλεντίνου Νεοφύτου στο Τραχώνη Λεμεσού στην οδό Κωνσταντίνου και Ευριπίδη.

    Πρόκειται για ένα πραγματικό θρύλο του Μουαι τάι  ο όποιος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Κύπρο οπού στην συνέχεια μετανάστευσε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία .

    [youtube_sc url=”https://youtu.be/SxscW0Ham_I”]

    Αναφέρουμε λίγα λογία για το ιστορικό του:

    Μεταξύ του 2000 έως το 2005 συμμετείχε σε 30 αγώνες για το LUMPINNEGYM. Ήταν Παγκύπριος πρωταθλητής από το 2002 έως το 2005. Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο WMF World Championship to 2005.

    Έχει αντιπροσώπευση την Κύπρο στο εξωτερικό σε πάρα πολλούς αγώνες σε διάφορες χώρες όπως Σκωτία, Αγγλία, Λίβανο, Ισραήλ, Ιαπωνία, Ρωσία κ.α

    Προς το τέλος του 2005 μετακόμισε στο Manchester με των Paul Tite-Stockport fighters που τώρα ανήκει στον Πανικό με νέο όνομα All Powers Gym ,οπού το όνομα το πηρέ από το αρχαίο Ελληνικό όνομα Παγκράτιο.

    Το 2006  άρχισε να αντιπροσώπευε το club  Stockport Thai fighters και πάλεψε για το NorthWest title.

    Μέχρι το 2010 συμμετείχε σε  12 αγώνες συνολικά, και τότε ο προπονητής του ο  αφυπηρέτησε και του έδωσε το γυμναστήριο.

    Το 2010 μέχρι το 2011 δεν έκανε οποιοδήποτε αγώνα.

    Το 2011 αποφάσισε να ξαναπαλέψη και τότε απευθύνθηκε στον Liam Robinson του γυμναστηρίου  Superpetch Gym. Από τότε αντιπροσωπεύει το γυμναστήριο του και το Superpetch Gym.

    Σε αυτό το διάστημα έχει κερδίσει του εξής τίτλους : WRSA European Title, Golden Belt World Title, ISKA 4 Nations Title, Siam Warriors 8 Man Tournament και στης 30 του Αυγούστου αγωνιστικε για World Title του WRSA.

    Panicos seminar 2

    Μερικά μεγάλα ονόματα που έπαιξε και νίκησε είναι: Rungnakorn Kharnpan, Prathet Sor Thanikul, Rittijack Kaewsamrit από Thailand. Sergio Wielzen από Ολλανδια και Calogero Palmeri από την Ιταλία.

    Το μακρύ επαγγελματικό του ρεκόρ είναι 36 αγώνες με 3 ήττες, και στο σύνολο με τα ερασιτεχνικά στα 15 χρονιά που αγωνίζεται είναι 70 αγώνες.

     

    Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην κατηγορία του στην Αγγλία. Έχει προκαλέσει αρκετές φόρες των νούμερο 1 των DarrenO’Connor αλλά αυτός πάντοτε είναι τραυματισμένος!!.

    Των Σεπτέμβριο θα αγωνιστικέ με των Keith Mc Clachan ο οποίος είναι ο αριθμός 1 στα 59 κιλά και αγωνιστικε στην κατηγορία των 61 κιλών.

    Να είστε όλοι εκεί !!!!!!

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ