10005155
10005155

Στην Κύπρο θα βρεθεί από τις 25 μέχρι τις 27 Μαρτίου ο κ. Κώστας Μίσσας, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις των Προεθνικών κλιμακίων, που θα γίνουν στην Λευκωσία, σε συνεργασία με τους προπονητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε πρωί και απόγευμα, για τα παιδιά που προέρχονται από τα αναπτυξιακά κλιμάκια της ΚΟΚ. Θα πραγματοποιούνται υποδειγματικές προπονήσεις από τους προπονητές που συμμετέχουν στο Εθνικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΚΟΚ, σε συνεργασία με τον κ. Κώστα Μίσσα.

Επίσης, θα αποσταλούν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία, ώστε όλοι οι προπονητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις να έχουν την ευκαιρία να το πράξουν.

Το Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Εθνικών Ομάδων, κ. Χάρη Νικολάου, ο οποίος επισήμανε:

«Είναι μία προσπάθεια που έχει αρχίσει εδώ και δύο χρόνια. Προσπαθούμε να έχουμε στενή συνεργασία τόσο με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά και με τον Κώστα Μίσσα προσωπικά, ο οποίος έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο για να κάνουμε κοινή προπόνηση. Επίσης θα παρακολουθήσει και θα βοηθήσει τους προπονητές μας, προσφέροντας τις εμπειρίες του».

Βιογραφικό Κώστα Μίσσα

Ο κ. Κώστας Μίσσας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Μέλος της Ε.Ε.Δ.Ι.Π. του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, Εθνικός Προπονητής και Τεχνικός Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ.

Σαν αθλητής αγωνίσθηκε από το 1968 – 1986 στον Πανιώνιο, 1986 – 1988 στον Παναθηναϊκό και από το 1988 – 1989 στον Πανιώνιο. Έχει διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Εφήβων, 60 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και 90 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ενόπλων.

Σαν προπονητής εργάσθηκε στις ομάδες, Πανιώνιο, Περιστέρι, Εθνική Ανδρών Κύπρου, Παπάγου, Απόλλων Πάτρας, Δάφνη, ΚΑΟΔ Δράμας, ΓΣ Χαλκίδας. Έχει διδάξει σε όλες τις σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α.

Ο κ. Κώστας Μίσσας έχει επιδείξει και σημαντικό συγγραφικό έργο, με το βιβλίο «Μίνι Μπάσκετ» και είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας στην έκδοση του βιβλίου της Ε.Ο.Κ. «Φιλοσοφία και προπονητικές κατευθύνσεις». Έχει εκδώσει και διανείμει μεγάλο αριθμό συγγραμμάτων στους φοιτητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports