Επτά υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το  Ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη σε κύπριους αθλητές

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώνει ότι, έχουν εγκριθεί από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation) επτά Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας για την περίοδο 2021-22, σε ισάρριθμους κύπριους αθλητές/αθλήτριες, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Συνολικά προκηρύχθηκαν 55 υποτροφίες των 4000€ η κάθε μια, για αθλητές/ αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα.

Οι κύπριοι αθλητές/αθλήτριες που εγκρίθηκαν να λάβουν την υποτροφία είναι :

Ιωαννίδου Στυλιάνα (Στίβος), Καριόλου Ανδρέας (Ιστιοπλοΐα), Μακρή Μαριλένα (Ιστιοπλοΐα), Κουττούκη Κυριακή (Τάε Κβο Ντο), Αχιλλέως Γιώργος (Σκοποβολή), Κωνσταντίνου Δημήτρης (Σκοποβολή), Νικολάου Κωνσταντίνα  (Σκοποβολή).

Η προκήρυξη των υποτροφιών, κοινοποιήθηκε από την ΚΟΕ σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες για να γνωστοποιηθούν στα Σωματεία-Μέλη και στους αθλητές/αθλήτριες.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Χρυσοστόμου και τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους το Ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη για την ανιδιοτελή του προσφορά στην νεολαία και το Ολυμπιακό κίνημα και προσβλέπουν σε περαιτέρω συνεργασία.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube