Οι κορυφαίοι Κύπριοι Αθλητές Στίβου στα φετινά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών
JA 2886

Με τη διεξαγωγή φιλάθλων θα διεξαχθούν τελικά τα εγχώρια πρωταθλήματα Στίβου Ανδρών και Γυναικών το επόμενο διήμερο καθώς και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στις 19 και 20 Ιουνίου που θα διεξαχθούν στο Τσίρειο Στάδιο. Η προηγούμενη απόφαση ήταν για διεξαγωγή των Αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
 
Σύμφωνα με νέο Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, λόγω της βελτίωσης της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρος, αποφασίστηκε πως το 102ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 64ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών, την 9η και 10η Ιουνίου 2021, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, τη 19η και 20η Ιουνίου 2021, θα διεξαχθούν με την παρουσία θεατών.
 
Διευκρινίζεται ωστόσο ότι η παρουσία θεατών επιτρέπεται, νοουμένου ότι η πληρότητα δεν υπερβαίνει το 15% της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δεν επιτρέπεται η παρουσία προσώπων σε οποιοδήποτε χώρο εκτός του γηπέδου.
 
Επιπρόσθετα, απαιτείται για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω η κατοχή safe pass. Αυτό συγκεκριμένα προνοεί είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube