Meta Quotes Champ Gym
Meta Quotes Champ Gym

Μέσα από στενό φιλικό περιβάλλον ολοκληρώθηκε το  προπονητικό μίτινγκ πυγμαχίας στο  Meta Quotes Champ Gym με πρωτοβουλία  του προπονητή πυγμαχίας Σάββα Κόκκινου.

Ήταν μια ανοικτή πρόσκληση μεικτή προπόνησης ενόψει του Παγκύπριου πρωταθλήματος πυγμαχίας που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 3ης Οκτώβριου 2015.

Σε αυτό έλαβαν μέρος 3 σωματεία εγγεγραμμένα στην ομοσπονδία πυγμαχία (POEP) και 2 δόκιμα.  Τα σωματεία αυτά ήταν το Πόλις Boxing club από Λεμεσό με προπονητή τον Μάριο Ποταμίτη  , το Meta Quotes Champ από Λεμεσό με προπονητή το Σάββα Κόκκινο , το Target Boxing Club από Λεμεσό ,το οποίο είναι Δόκιμο με προπονητή τον Νικό Αδαμίδη  , το Fortius boxing club από Λευκωσία,  το οποίο εγγράφτηκε στο υπουργείο και αναμένει τα έγγραφα του προπονητή για να έγγραφη σαν Δόκιμο στην ομοσπονδία, με προπονητή το Ιωνά Χριστοδούλου ο οποίος είναι πρώην πρωταθλητής με πάμπολλες επιτυχίες και έχει αντιπροσώπευσης την εθνικής Κύπρου στο εξωτερικό αρκετές φόρες ) , Αλέξανδρος boxing Academy από Λεμεσό, το οποίο αναμένει τα έγγραφα ο προπονητής Μέλιος Μενελάου ώστε  να ενταχτεί στην ομοσπονδία.

Σε αυτό υπήρξε  ανταλλαγή τεχνικών και επίσης σκοπός ήταν να αναπτύξουν μιαν καλύτερη σχέση και επικοινωνία τα σωματεία και η αθλητές μεταξύ τους .

Συγκεκριμένα έγινε μια πολύ καλή προπόνηση με συμμετοχή  26 αθλητών όλων των επίπεδων, οπού δοκιμαστήκαν σε διαφορές τεχνικές και τακτικές .

Θα συνεχίσουν εντατικά η προπόνησης σε όλους τους συλλόγους και θα αποτελέσει μέρος μιας καλύτερης επικοινωνίας ώστε να επαναληφτεί σε όλα τα σωματεία και επίσης  είναι  ανοικτή πρόσκληση  για όλα τα σωματεία πυγμαχίας .

Ο  κάθε σύλλογο που θα φιλοξενεί τα σωματεία ο προπονητής θα προετοιμάζει το δικό του πρόγραμμα ανάλογα από τους αθλητές που έχει στην διάθεση  του.

Η επόμενη συνάντηση θα ανακοινωθεί σύντομα.