Winter Swimmers Seminar
Winter Swimmers Seminar

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Δημοτικά Μπάνια, το ναυαγοσωστικό σεμινάριο με θέμα πρώτες βοήθειες, κάρπα και χρήση απιδινωτή, το οποίο διοργάνωσαν οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη και ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος Κινύρας.

Στο σεμινάριο, δίδαξε ο έμπειρος εκπαιδευτής, της Λιμενικής Αστυνομίας Πάφου, Δημήτρης Φωτίου, με την βοήθεια των ναυαγοσωστών Δημήτρη Πενταρά, Χρίστου Μαυρομμάτη, Αλέξη ταπακούδη  και Δημήτρη Αθανασίου.
Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε:

“Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω θερμά τον ανώτερο αστυνομικό Νίκο Πενταρά, τον εκπαιδευτή Δημήτρη Νεάρχου και τον πρόεδρο των Ναυαγοσωστών Αλέξη Ταπακούδη, που με μεγάλη θέρμη αγκάλιασαν την ιδέα μας για διοργάνωση, ενός τόσου σημαντικού σεμιναρίου.

Ευχαριστώ και τους φίλους κολυμβητές, που βρέθηκαν στα Δημοτικά Μπάνια και συνέβαλαν στην επιτυχία, άλλης μιας εκδήλωσης του Σωματείου μας”.

Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης:

“Και μια ανθρώπινη ζωή να σωθεί, είναι μεγάλο κέρδος…!Οι πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σε κάποιο κολυμβητή, που κινδυνεύει είναι ιδιαίτερα σημαντικές και πλέον με την γνώση του απιδινωτή, μπορούμε να το πράξουμε…”.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube