16 C
Limassol
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    Επιστροφή στη δράση με την 5η Αγωνιστική στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών (Προαγγελία)

    Μετά από διακοπή ενός περίπου μήνα επαναρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών με τους αγώνες της 5ηςΑγωνιστικής μέρας.

    Τα προβλήματα που προέκυψαν με τις Άδειες Λειτουργίας των Σταδίων επηρέασαν την ομαλή διεξαγωγή του μαραθωνίου ωστόσο αυτά φαίνεται πως ξεπερνιούνται και επιστρέφει το πρωτάθλημα σε φουλ αγωνιστική δράση.

    Τόσο ο Παρνασσός Στροβόλου όσο και το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς αποφάσισαν να ορίσουν σαν προσωρινή έδρα του κλειστό του Cyprus College από την στιγμή που οι έδρες τους δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να μην δημιουργηθεί επιπλέον πρόβλημα.

    Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα και όλες θα διεξαχθούν την ίδια μέρα.

    Η αρχή θα γίνει με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς να φιλοξενεί στο κλειστό του Cyprus College την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ στις 15:00.

    Δύο ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 17:00 ο Παρνασσός Στροβόλου θα αγωνιστεί με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο επίσης Cyprus College ενώ την ίδια ώρα ο Προοδευτικός Πάφου αγωνίζεται με την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου στο κλειστό της Αφροδίτης.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Νοεμβρίου

    15:00 Κ.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ – A.Σ.Σ. ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (ΓΗΠ. CYPRUS COLLEGE)

    17:00 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ/ΛΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΓΗΠ.  CYPRUS COLLEGE)

    17:00 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ – Ε.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΗΠ.  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΦΟΥ)

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    697ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ