Επανεκλέγει ο Ανδρέας Θεοφύλακτου για ακόμη μια τετραετία στο τιμόνι της Τοξοβολίας
Ανδρέας Θεοφύλακτου

Η Κυπριακή  Ομοσπονδία Τοξοβολίας πραγματοποίησε χθες με εκλογική διαδικασία  την ανέδειξη του πρόεδρου της για την επερχόμενη τετραετία. Ο Ανδρέας Θεοφύλακτου ήταν αυτός που εκλέγηκε χωρίς ανθυποψήφιο.

Τον γνωρίσαμε στα διοικητικά το 2017 όταν από το πουθενά κέρδισε τις εκλογές της τοξοβολίας. Το 2019 εκλέγηκε για πρώτη φορά στην Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακη Επιτροπή. Το 2020 έκανε ξανά την έκπληξη αφού εκλέγηκε στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή με 23 ψήφους προέδρων Ομοσπονδίων. Την ίδια χρονιά εκλέγεται εκ νέου στην ΚΕΠΕ και με την δυναμική και το έργο του ο Ανδρέας θεοφυλάκτου πήρε ξανά το δικαίωμα για ακόμη 4 χρόνια στην Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας πετυχαίνοντας το 5 στα 5 αφού και στις 5 εκλογικές αναμετρήσεις κατάφερε να εκλεγεί.

Η ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook : “Θέλω να ευχαριστήσω τα Σωματεία μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας που με τη στάση τους με επέλεξαν και πάλι για πρόεδρο τους και για τα 4 επόμενα χρόνια. Υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με τον ίδιο ζήλο.

Νιώθω ικανοποίηση ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχω και τους έξι συνεργάτες που επέλεξα. Το έλεγα καιρό ότι είμαστε ενωμένοι και η πράξη αυτή το αποδεικνύει. Ναι υπήρξαν ανεξάρτητες υποψηφιότητες που αποσύρθηκαν δίδοντας μας έτσι ακόμη περισσότερη στήριξη.

Η κατανομή των υπολοίπων θέσεων θα αποφασιστεί στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση. Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις.

ΥΓ. Ευχαριστώ δημόσια και τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο”αι τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σας ευχαριστώ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube