Εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό θέαμα στη Λούτσα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 74 σκαφών ξεκίνησε στη Λούτσα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 6 ανδρών, νέων ανδρών, εφήβων, παίδων από το οποίο θα προκύψει η εθνική ομάδα.

Ταυτόχρονα γίνεται και ο αγώνας πρόκρισης για τα ILCA 6 γυναικών U19. Η νικήτρια θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της World Sailing Youth. Το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια στην κατηγορία U19.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Ν.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και ολοκληρώνεται την Κυριακή.  

Οι καιρικές συνθήκες έχουν βοηθήσει τα 60 αγόρια και τα 14 κορίτσια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό θέαμα.

Στα αγόρια μετά από 4 ιστιοδρομίες προηγείται ο Παντελής Κυρπόγλου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 10 βαθμούς και ακολουθούν ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης του Ν.Ο Ειρήνης και Φιλίας με τους ίδιους βαθμούς και ο Αθανάσιος Κυφίδης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 17 βαθμούς.

Τα κορίτσια επίσης έχουν τρέξει τέσσερις κούρσες και στην πρώτη θέση είναι η Ευαγγελία Καραγεώργου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 3 βαθμούς. Δεύτερη είναι η Βαρβάρα Πόρτολου του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης και τρίτη η Αργυρώ Κουράβελου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 11 βαθμούς.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΙΕΡ

Στην τελική ευθεία έχει μπει στο Ιέρ η γαλλική ολυμπιακή εβδομάδα με τη συμμετοχή Ελλήνων ιστιοπλόων σε 5 κατηγορίες.

Στα Nacra 17 έχουν γίνει 12 ιστιοδρομίες και οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μυρτώ Παπαδοπούλου είναι 16οι με 163 βαθμούς σε σύνολο 32 σκαφών.

Στα ILCA 6  μετά από 8 κούρσες η Βασιλεία Καραχάλιου είναι 14η με 126 βαθμούς μεταξύ 65 σκαφών.   

Στα ILCA 7 τα 129 σκάφη έχουν τρέξει 8 κούρσες. Ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 36οςμε 111 βαθμούς,  ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης 47ος με 98β., ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 55ος με 120β. και ο Πάτροκλος Θεόδωρος Τσαραμύρσης 90ος με 153 βαθμούς.

Στα 470 mixed επίσης μετά από 8 ιστιοδρομίες οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου ανέβηκαν στην 16η θέση με 62 βαθμούς σε σύνολο 51 σκαφών.

Στα 49er τα 61 σκάφη έχουν τρέξει 12 κούρσες. Οι Παύλος Καγιαλής –Ιωάννης Ορφανός είναι 55οι με 254 βαθμούς.

ΕΙΟ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube