Έντονος προβληματισμός από την ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαιρίσεις
covid 19

Η ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαιρίσεις προέβηκε σε ανακοίνωσή για  προβληματισμούς και της ανησυχίες, δείτε το ακόλουθη επιστολή.

Με ιδιαίτερο προβληματισμό μελετήσαμε τη “Διευκρινιστική” ανακοίνωσή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ΚΟΑ αναφορικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο υγείας και αφορούν τον Αθλητισμό. Πολλές οι Αντιδράσεις από την Αθλητική οικογένειά, από απλούς ανθρώπους μέχρι κάθε προβληματιζόμενο Πολίτη …… Αμέτρητα τα τηλεφωνήματά, μνήματα και με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνία με την Ομοσπονδία μας προκείμενου να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την συγκεκριμένη Ανακοίνωσή…..Εμείς όπως πράξαμε από τον Μάρτιο  του 2020 πειθαρχήσαμε, Δεν αντιδράσαμε, δεν βρίσαμε, δεν λοιδορήσαμε δεν κάναμε μικροπολιτική ….. Σεβαστήκαμε πρώτα τους επιστήμονές που σαν ειδικοί είχαν τον κύριο λόγο στην αντιμετώπισή της πανδημίας του Κορωνοιου Covid 19, Σεβαστήκαμε την πολίτικη ηγεσία που υιοθέτησε τις απόψεις των επιστημόνων και πολυ περισσότερο Οι Αθλητές και Αθλήτριες μας μαζί με όλους που εμπλέκονταν ενεργά στο Άθλημά τήρησαν με θρησκευτική ευλάβεια όλα τα μέτρα και πρωτοκολλά που εξαγγέλθηκαν.

Με τη βοήθειά του Θεού ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Η Ομοσπονδία μας είναι περήφανη για όλους τους Αθλητές / Αθλήτριες, Προπονητές, Διαιτητές, Αξιωματούχους της Ομοσπονδίας, για τα  Σωματεία και τους έφορους του Αθλήματος , για την κατανόησή, υπομονή και πειθαρχία τους  και για την αυστηρότητά που επέδειξαν για την εφαρμογή των μέτρων.. !! 

Σήμερα όμως με την ανακοίνωσή αυτή του ΚΟΑ εγείρονται άπλα ερωτήματά που εμείς σαν ομοσπονδία αδυνατούμε να απαντήσουμε μα πολύ περισσότερο να δικαιολογήσουμε …. Δεν πρόκειται να προβούμε ούτε σε κατηγορίες ούτε σε ύβρεις….Όμως αυτοί που βγάζουν τα διατάγματα, τις οδηγίες που αφορούν τον αθλητισμό οφείλουν να απαντήσουν στα άπλα ερωτήματά που θέτει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χωράς και συγκεκριμένα τόσο το Υπουργείο Υγείας με τους επιστήμονές που συγκροτούν τη συμβουλευτική ομάδα όσο και η Ανωτάτη Αθλητική Αρχή της Κύπρου που είναι ο ΚΟΑ.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν εάν η Επιτραπέζια Αντισφαίριση, η Αντισφαίριση, Η Αντιπτέρισης, η Τοξοβολία, η Ιππασία, η Κωπηλασία, το Κανό, η Ιστιοπλοΐα, το Γκολφ, η Ποδηλασία κάποια αγωνίσματα του Στίβου και πιθανόν άλλα που μας διαφεύγουν να είναι πιο ψηλής επικινδυνότητας αθλήματα που δεν έχουν καμιά επαφή μεταξύ τους και το Ποδόσφαιρο, η Καλαθόσφαιρα, η Πετόσφαιρα και η Χειροσφαίριση να μην έχουν πολλαπλάσιους κίνδυνους οπού οι Αθλητές έχουν διαρκή επαφή όχι μονό σε κλειστή απόστασή άλλα και Σωματική επαφής !!!

Ας απαντήσει κάποιος αυτά τα άπλα ερωτήματά έτσι ώστε ούτε Αντιδράσεις να υπάρχουν μα πολύ περισσότερο οργή .!!

Οι Αρμόδιοι ας σκεφτούν ότι υπάρχουν και οι Εθνικές ομάδες των διάφορων Αθλημάτων που περιθωριοποιούνται και που στην ουσία γίνεται δυσμενής διάκρισή εναντίον τους.

Σε μια Δημοκρατία οφείλουν κάποιοι να δίδουν απαντήσεις για να δικαιολογούν τις αποφάσεις και ενέργειές τους!!!

Αναμένουμε!!!


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube