Εντατικές προετοιμασίες η προολυμπιακή ομάδα Τάεκβοντο, ενόψει Μιλάνου
Cyprus Taekwondo Federation 2019

Δύο κορυφαίες πρωταθλήτριες και δύο κορυφαίοι πρωταθλητές Τάεκβοντο με έγκριση και στήριξη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ), θα πάρουν μέρος στο Final Qualification Olympic Tournament, που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας από 18 μέχρι 19 Απριλίου 2020. Πρόκειται για την Κυριακή Κουττούκη, την Δέσποινα Πηλαβάκη, τον Ιωάννη Πηλαβάκη και Ανδρέα Στυλιανού.

Για τον σκοπό αυτό, οι πιο πάνω πρωταθλήτριες / πρωταθλητές, προετοιμάζονται πολύ εντατικά για να διεκδικήσουν πρόκριση στο πολύ δύσκολο και αμφίρροπο αυτό Τουρνουά, στο οποίο μόνο δύο αθλήτριες και δύο αθλητές από κάθε χώρα (μικρή ή μεγάλη) δικαιούνται να πάρουν μέρος στο εν λόγω Τουρνουά.  Σημειώνουμε ότι τις πιο πάνω πρωταθλήτριες / πρωταθλητές θα συνοδεύσουν στο Μιλάνο οι προσωπικοί τους προπονητές (Νίκος Νικολάου, Ανδρέας Πηλαβάκης, Πάμπος Χατζηχαραλάμπους αντιστοίχως).

Σε  λίγα 24ωρα θα βρίσκονται στο Αμμάν της Ιορδανίας η Κυπριακή αποστολή αποτελούμενη από τα αδέλφια Πηλαβάκη οπού ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στο  Τουρνουά G1 El Hassan της Ιορδανίας.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube