2 7
2 7

Καλές εμφανίσεις σε στίβο και ποδηλασία κατά την τέταρτη μέρα στο Γκιόρ

 

Με μία ένατη θέση και μία δωδέκατη, σε ύψος και 3000 μέτρα αντίστοιχα, συνεχίστηκε η δράση για την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου. Πολύ καλές οι αποδόσεις και στην ποδηλασία.

Ψηλές «πτήσεις»

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης ξεκίνησε τις προσπάθειες του στο άλμα εις ύψος από το 1.85 μ., το οποίο πέρασε στο δεύτερο του άλμα. Ακολούθησε το 1.90, το οποίο επίσης πέρασε με τη δεύτερη του προσπάθεια. Στο 1.94 μέτρησε τρεις άκυρες προσπάθειες και εκεί ολοκληρώθηκε ο αγώνας του, με τον Κύπριο άλτη να τελειώνει στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί μέχρι το 1.90 έμειναν και οι αθλητές που τερμάτισαν στις θέσεις 7 και 8, ωστόσο λόγω λιγότερων άκυρων προσπαθειών

Μετά τον πολύ καλό αγώνα στα 1500 μέτρα την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο Πέτρος Κουσής έδωσε συνέχεια και στα 3000, αφού βελτίωσε την ατομική του επίδοση κατά 15 δευτερόλεπτα, τερματίζοντας δωδέκατος στον τελικό. Ο Κύπριος αθλητής, πέρασε την γραμμή του τερματισμού στα 9:04.48, με το προηγούμενο του ατομική επίδοση να ήταν 9:19.58.

Ικανοποιητικές θέσεις στην ποδηλασία
Σε ένα αγώνα με πολλές πτώσεις, η Δήμητρα Κουκουμά ολοκλήρωσε τον αγώνα αντοχής (44 χιλιομέτρων) στην ποδηλασία στην 35η θέση, με χρόνο 1:08:40. Η Κύπρια ποδηλάτρια, παρά την απειρία της σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, έκανε ένα αρκετά καλό αγώνα, με τη θέση της να κρίνεται ως αρκετά καλή, ενώ θα μπορούσε και για την 30αδα.

Ο Σάββας Ζένιου που έτρεξε στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών (77 χιλιόμετρα), ολοκλήρωσε τον αγώνα ως 41ος , με χρόνο 1:37:54. Και αυτή η κούρσα είχε πολλές πτώσεις και κινήθηκε σε γρήγορο τέμπο. Όπως και της συναθλήτριας του, η απειρία του στέρησε μία καλύτερη θέση, όμως κρίνεται ως ικανοποιητική.

Ανδρέας Οδυσσέως
Απεσταλμένος ΕΑΚ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube