20 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Ένα εργαστήρι που αφύπνισε τις ψυχές των ανθρώπων με αγάπη.

    Ήταν κάτι που συζητήθηκε, πολλοί το περίμεναν , και  πολλοί ζητούσαν αλλά ολοκληρώθηκε με αγάπη και ενθουσιασμό.                            

    Το “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ,ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ” που διοργάνωσε ο θεραπευτής Ερρίκος Αλτενμπούρκερ στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού το ΣαββατοΚύριακο 3 και 4 Φερβουαριου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Αρκετός κόσμος  ήταν αυτός, που παρευρέθηκε και παρακολούθησε αφήνοντας τους τις καλύτερες εντυπώσεις αφού οι ομιλητές θεραπευτές και επιστήμονες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας στο κοινό τη θεματολογία τους με απόλυτη σοβαρότητα, επιστημοσύνη και αρκετή αγνή αληθινή αγάπη με αποτέλεσμα να φεύγουν την πόρτα του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού ενθουσιασμένοι απο τις γνώσεις που έλαβαν ,την άψογη διοργάνωση και της εμπειρίες που βίωσαν.

    Κατά την διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει αρκετούς ομιλητές ένα Ερρίκο Αλτένμπουρκερ να μιλά για την αληθινή αγάπη και την αυτοκυριαρχία μέσα απο τις αλήθειες της ψυχής μας και της ζωής, πως να νιώθουμε το παιδί μέσα μας δίδαξε η υπνοθεραπεύτρια Διαμάντω Τσιαλή και το κοινό να νιώθει τα συναισθήματα του και να δακρύζει, πως φτιάχνουμε την αυτοπεποίθηση μας όπως δίδαξε η Έλενα Αβραάμ μένταλ coach ,  πως να προστατευόμαστε απο τους τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις συμβούλεψε η κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια Άντρια Χρίστου

    Η γνωστή ρεφλεξολόγος -οραματίστρια Μόνικα Πιερίδου με το γνωστό ξεχωριστό της τρόπο μίλησε για τις σχέσεις πως τις διορθώνουμε .

    Ο πνευματικός Θεραπευτής Μάριος Σιάτης μετά απο ένα συγκλονιστικό διαλογισμό θεραπείας -φως λέιζερ healing εντυπωσίασε το κοινό που ένιωσε την ενέργεια και τις θεϊκές παρουσίες να το θεραπεύουν με αγάπη. Ασκήσεις αναπνοών yoga παρουσίασε ο yoga instructor Δημήτρης Κωνσταντίνου. Ασκήσεις αυτοάμυνας δίδαξε ο Δάσκαλος -Πρωταθλητής Τάεκβοντο Ανδρέας Στυλιανού, πώς ο άνθρωπος είναι πλασμένος να μην αρρωστά και πως το βοηθά η φύση και το μυαλό του έδωσε ο Χρύσανθος Όθωνος Συγγραφέας -Ερευνητής, επιστημονικές συμβουλές για διατροφή ενάντια στο στρές έδωσε η διατροφολόγος -διαιτολόγος Μυριέλα Αρμεύτη και στην συνέχεια η κοσμοενεργειακή θεραπεύτρια Παυλίνα Ζήνωνος μίλησε τι είναι η ενέργεια ,τα τσάκρα και πως βοηθά η κοσμοενεργειακή θεραπεία τις ασθένειες. 

    Ο Γιώργος Έλληνας -Βοτανολόγος ανάλυσε τις ιδιότητες των βοτάνων με επιστημονικό τρόπο και στην συνέχεια η Ψυχολόγος Αγγέλα Καρανίκκη μίλησε πως βάζουμε τους στόχους και δημιουργούμε την αυτοεκτίμηση μας. Απλές ασκήσεις γυμναστικής παρουσίασε ο Βασίλης Μιχαήλ καθηγητής φυσικής αγωγής.

     

     

     

     

     

     

    Στο κλείσιμο του εργαστηρίου ο διοργανωτής θεραπευτής Ερρίκο Αλτένμπουρκερ ευχαρίστησε την ομάδα του για τα τέλεια αποτελέσματα του εργαστηρίου, την σοβαρότητα και την αγάπη που έδωσαν στον κόσμο και αφιέρωσε το εργαστήριο στην δική του “Αγάπη στο σκυλί του που έφυγε στις 23/1 και εκεί δεν έλειψαν τα δάκρυα και η συγκίνηση του θεραπευτή και η αγάπη προς το πρόσωπο του  απο τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Φεύγοντας οι παρόντες ζήτησαν όπως επανελήφθη ακόμα ένα παρόμοιο εργαστήρι ξανα.

     

    Περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο Facebook της Action in Sports

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ