18 C
Limassol
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Περισσότερο

    Eνα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στην 4η ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων

    Αλλα τρία μετάλλια πρόσθεσε η Ελλάδα στη συγκομιδή της στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν φτάνοντας συνολικά τα επτά μετάλλια.

    Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία των 53 κιλών στην ελευθέρα πάλη η Μαρία Πρεβολαράκη που μετά από δύο εύκολες νίκες, επικράτησε στον τελικό της Τουρκάλας Γετγκίλ και πρόσθεσε στην μεγάλη συλλογή της, το μετάλλιο που της έλειπε στους δύο προηγούμενους Μεσογειακούς που είχε συμμετάσχει. Την απονομή στην Μαρία Πρεβολαράκη έκανε ο Αρχηγός Αποστολής στο Οράν Νίκος Ξυλούρης.

    Τα δύο ασημένια ήρθαν από την σκοποβολή και συγκεκριμένα από το σκιτ με την Εμμα Κατζουράκη και τον Μάκη Μίτα. Ο Μίτας έχασε στον τελικό από τον Κύπριο ΝΙκολαϊδη, ΄σε ένα αγώνισμα που ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης ήταν τέταρτος, ενώ η Κατζουράκη γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Ιταλιδα Μπαρτολομέι. Ηταν το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση για την 21χρονη αθλήτρια.

    Η νίκη της Μαρίας Πρεβολαράκη στον τελικό των 53 κιλών της ελευθέρας πάλης στους Μεσογειακούς

    Ο εθνικός ύμνος για την Μαρία Πρεβολαράκη

    Οι δηλώσεις της Μαρίας Πρεβολαράκη

    Oι βολές των Μάκη Μίτα και Μπαμπη Χαλκιαδάκη στον τελικό

    Ο Μάκης Μίτας για το ασημένιο στη σκοποβολή

    O αγώνας της Εμμας Κατζουράκη

    Οι δηλώσεις της Εμμα Κατζουράκη για το ασημένιο

     

    ΕΟΕ

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    709ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ