Ελπιδοφόρα πλημμύρισε το «Ελευθέριας» την ανάσταση του τζούντο

Αντήχησαν δυνατές  φωνές χαράς, πάθους, δάκρυα συγκίνησης και αλλά συναισθήματα, πλημμυρίζοντας με  αντίλαλους κυριολεκτικά το κλειστό στάδιο «Λευκόθεο» στη Λευκωσία καθ όλη την διάρκεια του διήμερου 9 και 10 Απριλίου, οπού πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τζούντο ηλικιών U-10, U-12 και U-15  αλλά και το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα.

Ελπιδοφόρα πλημμύρισε το «Ελευθέριας» την ανάσταση του τζούντο
Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τζούντο 2022 στο κλειστό στάδιο «Λευκόθεο» στη Λευκωσία

Mε πιο χαλαρά τα υγειονομικά μέτρα που επέτρεπαν την παρουσία θεατών, έδιναν την εντύπωση ότι αναστήθηκαν οι αθλητικές αξίες και το αθλητικό πνεύμα και ότι επέστρεψαν εκεί που ανήκουν. Κυριολεκτικά είχαν πλημμυρίσει οι κερκίδες του κλειστού σταδίου «Λευκόθεο», από γονείς για να απολαύσουν και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών τους, αλλά και από νεαρούς τζουντόκα  που ρίχθηκαν στα τατάμη σε ένα μαραθώνιο του τζούντο με τις συμμετοχές να φτάνουν πέραν των 500 τζουντόκα από όλους του συλλόγους της ομοσπονδίας τζούντο,  από τις δέκα το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις δέκα το βράδυ, ενώ την δεύτερη μέρα  από τις δέκα το πρωί μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα.

Ελπιδοφόρα πλημμύρισε το «Ελευθέριας» την ανάσταση του τζούντο
Πρωταθλητές Τζούντο U15 όλων των κατηγοριών

Στο βάθρο των νικητών τελικά ανέβηκαν Τζουντόκα από όλους τους συλλόγους ενώ στην τελική βαθμολογία  ξεχώρισε πρωταθλητής κάτω των δέκα να αναδεικνύεται η Ακαδημία Τζούντο Χριστοδουλίδη, για την ηλικία κάτω των δώδεκα ο Σύλλογος Κιτίου και για την ηλικία κάτω των δεκαπέντε ο Σύλλογος Λάρνακας.

Ελπιδοφόρα πλημμύρισε το «Ελευθέριας» την ανάσταση του τζούντο
Νικητές των κατηγοριών του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος Τζούντο

Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκε και το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τζούντο οπού ανάδειξε νικητές με πρώτο στο βάθρο του νικητή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, δεύτερο το Φρέντερικ και τρίτο το Ευρωπαϊκό.

Ελπιδοφόρα μηνύματα τελικά άφησαν τα νέα ταλέντα, οπού το τελευταίο καιρό όπως διαγράφουν και με τις συνεχιζόμενες διεθνής επιτυχίες τους, το άθλημα του τζούντο ανθίζει και αναδεικνύεται η τεράστια του δύναμη, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητα και στην ανάπτυξη του σύγχρονου μοντέλου του αθλητισμού της Κύπρου.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube