20 C
Limassol
Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Έλια Ιωάννου: Μια αθλήτρια, μητέρα δύο παιδιών στα 40 παρά κάτι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να ξεχωρίζει

    Δεν είναι πολλές οι αθλήτριες που στην ηλικία της Έλιας Ιωάννου συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, ειδικότερα στην Κύπρο θα λέγαμε ότι είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

    Η 39χρονη Έλια Ιωάννου, έχει αποδείξει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και καταφέρνει κάθε χρόνο να διακρίνεται στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Αυτό έπραξε και το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου λαμβάνοντας μέρος στο Παγκύπριο πρωτάθλημα 10.000 μέτρων που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο.

    Η Ιωάννου τερμάτισε στην 2η θέση, πίσω από τη Θάλεια Χαραλάμπους και με χρόνο 37:34’54 σημείωσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση, ενώ ένα μήνα πριν είχε προηγηθεί το νέο ατομικό ρεκόρ στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης(19/3) και δύο μήνες (19/2) πριν η νίκη της στον Παγκύπριο ημιμαραθώνιο.

    Μιλώντας στην Action IN Sports η 39χρονη πρωταθλήτρια μας ανέφερε πως δεν είναι εύκολο να είσαι και μητέρα και επαγγελματίας αλλά και αθλήτρια, ωστόσο η θέλησή της και η στήριξη που έχει από την οικογένεια της δίνουν δύναμη για να συνεχίσει και να υλοποιήσει τους στόχους της.

    Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε στον Στέλιο Στυλιανού:

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ