23 C
Limassol
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
Περισσότερο

    Εκδήλωση ΚΟΑ – ΚΟΠ για την παγκοσμία ήμερα αθλητισμού για την ανάπτυξη και την ειρήνη

    Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με αφορμή τη 6η Απριλίου (Παγκόσμια μέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη), ενώνουν δυνάμεις και στέλνουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο θέαμα. Ο Αθλητισμός είναι το μέσο προώθησης του σεβασμού, της αποδοχής της διαφορετικότητας, της συναδέλφωσης και της φιλίας.

    Την Τετάρτη 17 Απριλίου, οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο γήπεδο κρατώντας ο καθένας μια λευκή κάρτα (#whitecard). Μετά την παράταξη τους θα σηκώσουν την λευκή κάρτα ψηλά για να διαδώσουν το όραμα ότι ο αθλητισμός μπορεί να μεταμορφώσει τον κόσμο.

    Αντιθέτως, με την κόκκινη κάρτα που συμβολίζει την πιο αντιαθλητική συμπεριφορά στον αθλητισμό, η λευκή κάρτα είναι μια χειρονομία συμπερίληψης, ισότητας και ειρήνης.

    Η κοινή δράση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου, στους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca -Cola, με αντίπαλες τις  ομάδες ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ στο Τσίρειο Στάδιο και Ένωσης Νέων Παραλιμνίου – ΑΠΟΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο “ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ”.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    706ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ