Μάριος Αποστολίδης
Μάριος Αποστολίδης

Με σύνθημα «Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής» εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας, έτρεξαν στον 21ο  Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2018. Ο αγώνας διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του κορυφαίου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον αθλητισμό και τα ιδανικά του.

Αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, απλοί πολίτες και παιδιά, καθώς και ομάδες από εταιρείες και οργανισμούς συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις διαδρομές Askanis Group Road Race 10KM, Andy Spyrou Group Fun Race 3KM και στον Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1KM.

Την πρώτη θέση στους άνδρες, στη διαδρομή Askanis Group Road Race 10KM κατέκτησε ο Μάριος Αποστολίδης του Dromea Racing, τη δεύτερη ο Χαράλαμπος Ιωάννου του Dromea Racing και την τρίτη ο αθλητής Vitaly Dudov. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Dajmrara Hantzlik του Σωματείου Περικλής ∆ηµητρίου, δεύτερη η Έλια Ιωάννου του Dromea Racing και τρίτη η Μαρία Σωτηρίου του Dromea Racing.

Ο 21ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου που συνδιοργανώθηκε µε το Μαραθώνιο Λεµεσού ΓΣΟ, τα Σωματεία Περικλής ∆ηµητρίου, Dromea Racing, Ευ-Ζήν και το ΤΕΠΑΚ,  είχε και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα καθαρά έσοδα που προέκυψαν, θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού και σε άπορες οικογένειες.

Χορηγοί του αγώνα ήταν: Askanis Group of Companies και Andy Spyrou Group. Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας η Cyta.

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube