Εισιτήριο για τους Μεσογειακούς Αγώνες η Κουτούκι , η Τέγγερη και ο Ιωάννης Πηλαβάκης

Στο υπ’ αριθμό ένα δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα Τάεκβοντο της Ευρώπης πήρε μέρος η Κύπρος.  Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό Ανδρών και Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από 19 μέχρι 22 Μαϊου στο Μάντσεστερ.  Στο πολύ μεγάλο αυτό πρωτάθλημα πήραν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της Ευρώπης μεταξύ αυτών και Ολυμπιονίκες.

5η θέση και εισιτήριο για τους Μεσογειακούς Αγώνες η Κουτούκι

Παρά το γεγονός αυτό η Κυριακή Κουττούκη κέρδισε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την πρωταθλήτρια Ισπανίας και πήρε την 5η θέση, μία θέση που της δίδει το δικαίωμα να κυνηγήσει μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα γίνουν στην Αλγερία από 25 Ιουνίου μέχρι 05 Ιουλίου 2022. 

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε και η Μαρκέλλα Τέγγερη επί της πρωταθλήτριας Ελλάδας και πήρε την  9η θέση.  Σημειώνουμε ότι και η Τέγγερη θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες.  Στους εν λόγω Αγώνες θα πάρει μέρος και ο Ιωάννης Πηλαβάκης.  Στο Μάντσεστερ ο Πηλαβάκης έχασε αλλά αγωνίστηκε με δύναμη και άξιζε μίας καλύτερης τύχης.  Ενάτη θέση κέρδισαν και οι Κυριάκος Ανδρονίκου και Ανδρέας  Θεοχάρους.  

Εισιτήριο για τους Μεσογειακούς Αγώνες η Κουτούκι , η Τέγγερη και ο Ιωάννης Πηλαβάκης
. Στη φωτογραφία από αριστερά η Νέδη Κανναουρη, η Κυριακή Κουττούκη , ο Νίκος Νικολάου, η Άννα Μαρία Αντωνίου και ο Ανδρέας Θεοχάρους

 

         

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports