Εγκαινιάστηκε η εξειδικευμένης αίθουσας Ενόργανης Γυμναστικής του Σωματειου Βυρων Λαρνακας

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 τα εγκαίνια της εξειδικευμένης αίθουσας Ενόργανης Γυμναστικής στη Λάρνακα, από την πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Τ. Μιχαηλίδη.

Της τελετής εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός από τον Πανοσιολογιότατο Παναγιώτη Ντουρή.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Βύρων Λάρνακας κ. Αντρέας Καλλής αναφέρθηκε στο ιστορικό των προσπαθειών που έγιναν τα τελευταία χρόνια και στις αντίξοες συνθήκες που βίωνε το Σωματείο λόγω της έλλειψης κατάλληλου χώρου. Ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο να έχουμε αυτό το στολίδι της Ενόργανης και της Λάρνακας σήμερα καθώς και αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και ανέφερε την υπόσχεση του ΚΟΑ και της πολιτείας για ανέγερση ιδιόκτητης αίθουσας Ενόργανης Γυμναστικής σύντομα.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής κ. Σάββας Μάτσας αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες που έχει η Γυμναστική μέχρι σήμερα και τόνισε το μέγεθος της συγκομιδής μεταλλίων των αθλητών της Γυμναστικής σε διεθνές επίπεδο.  Αναφέρθηκε επίσης στην ανάπτυξη του επιπέδου και στην δουλειά που γίνεται στην Ομοσπονδία και ειδικότερα μέσα σε αυτά τα γυμναστήρια.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Τ. Μιχαηλίδης και την πρόεδρο της Κυπριακής βουλής των αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου.

Παρόντες στα εγκαίνια εκτός από τους ομιλητές κ. Αντρέα Καλλή κ. Σάββα Μάτσα, κ. Ανδρέα Τ. Μιχαηλίδη και κ. Αννίτα Δημητρίου οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση, ήταν η γενική διευθύντρια του ΚΟΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κωστάκης Κουκκουλλής, τα μέλη Δ.Σ. ΚΟΑ Κάλλη Χ’Ιωσήφ, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Σωτήρης Αδάμου και Μιχάλης Ιωάννου και ο εκπρόσωπος της ΚΟΕ κ. Σώτος Τρικωμίτης,

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, κ. Νίκος Γεωργίου, κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης , κ. Ανδρέας Αποστόλου, οι δήμαρχοι Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας  και Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας κ. Πέτρος Χρυσοστόμου, μέλη της ΚΟΓ, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου.

Μετά την τελετή των εγκαινίων έγιναν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλακέτας και οι φιλοξενούμενοι εισήλθαν στο προπονητήριο όπου παρακολούθησαν επιδείξεις από την Εθνική Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής η οποία κατενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά την λήξη της εκδήλωσης ακολούθησε Δεξίωση σε χώρο που ετοιμάστηκε.

 

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports