Έγινε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Lakatamia Energy Run – Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021
2ο Lakatamia Energy Run

500 δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ της Λακατάμιας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο δεύτερος φιλανθρωπικός αγώνας Energy Run Λακατάμιας, ο οποίος διοργανώθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου από το Δήμο Λακατάμιας με τη συνεργασία του αθλητικού οργανισμού Running in Cyprus. Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε αγώνες δρόμου  5χλμ και 10 χλμ ενώ μέρος των εσόδων από το δικαίωμα συμμετοχής των δρομέων θα δοθεί για οικονομική στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. Την εκκίνηση των αγώνων έδωσε η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλλα Χατζήπαπα ενώ στους αγώνες βοήθησαν και έλαβαν μέρος αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λακατάμιας, Βουλευτές, Πρέσβεις, Σωματεία Δρομέων, Γυμναστήρια καθώς επίσης και εταιρικές ομάδες.

Η αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία έχει γίνει θεσμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία προσελκύωντας 500 δρομείς στους δύο συναρπαστικούς αγώνες. Τερματίζοντας οι δρομείς τιμήθηκαν με εντυπωσιακά αναμνηστικά μετάλλια τα οποία είχαν ανάγλυφο το αλακάτι σήμα-κατατεθέν της Λακατάμιας. Παράλληλα και η τεχνική φανέλλα που συμπεριλαμβανόταν στο πακέτο συμμετοχής των δρομέων έφερε τυπωμένο στο μπροστινό της μέρος το αλακάτι. 

Την 1η θέση στα 10χλμ. αντρών κατέκτησε ο δρομέας Γεώργιος Χαράκης της ομάδας Foris/Cyprus Elite Crew με χρόνο 35:22, ακολουθούμενος στη 2η θέση από τον Γιάννη Αρέστη της ομάδας 361 Cyprus με χρόνο 37:51 ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Χρυσόστομος Ηλιάδης από την ομάδα ΑΠΟΕΛ ΔΡΟΜΕΙΣ με χρόνο 37:59. Στα 10χλμ. γυναικών την 1η θέση κατέκτησε η Ιουλία Ανδρέου του ΓΣΠ με χρόνο 44:05, ακολουθούμενη στη 2η θέση από τη Λυγία Σταμάτη με χρόνο 47:44 και στη 3η θέση την Δέσποινα Περιβολάρη με χρόνο 48:09.  Στα 5χλμ. αντρών την 1η θέση κατέκτησε ο δρομέας Νικόλας Φράγκου του ΓΣΠ με τον εξαιρετικό χρόνο 16:29, ακολουθούμενος στη 2η θέση από το δρομέα της ομάδας Team Foris Γιώργο Ττοφή με χρόνο 16:44 και στην 3η θέση τον Yahya Muhamud του ΓΣΠ με χρόνο 17:36. Στα 5χλμ. γυναικών της 1η θέση κατέκτησε η Μαρία Σωτηρίου της ομάδας Dro.Me.A. Racing με χρόνο 19:49, ακολουθούμενη στη 2η θέση από την αθλήτρια του ΓΣΠ Βικτώρια Ανδρέου με χρόνο 20:39 και στην 3η θέση την Shirin Bolkan της ομάδας Cyprus Bull and Lion Team με χρόνο 20:49.

Ο Δήμος Λακατάμιας και η Running in Cyprus ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους και συγκεκριμένα την εταιρεία Πετρελαιοειδών STAROIL, ACS Courier, Kentis Trading Co Ltd, BIOFREEZE, Scaffolding Solutions, Pissis Ltd, Υπεραγορές Ιωαννίδης, καθώς επίσης και την DHL Express Cyprus.

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports