Έγιναν τα εγκαίνια του Γυμναστηρίου BODYFITNESS Gym Centre

Την  Κυριακή που μας πέρασε 6 Δεκεμβρίου 2014, έγιναν τα εγκαίνια του Γυμναστηρίου BODYFITNESS Gym Centre, από τον κ. Παμπό Χαραλάμπους. Ενός πολυχώρου ο οποίος έρχεται να αναβαθμίσει και να προάγει τον αθλητισμό στην Λεμεσό, με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται.

Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησε ο Πάτερ Ανδρέας απτήν ενορία Άγιας Φύλας

Μετά τα εγκαίνια ο Στέφανος Χαραλάμπους ιδιοκτήτης και προπονητής έκανε απονομή  σε αθλητές του ,που αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ πρόσφατα και διακρίθηκαν .

Ο Στέφανος Χαραλάμπους ιδιοκτήτης και προπονητής,  από την πρώτη στιγμή έσκυψε στις απαιτήσεις ώστε με προσεκτική εργασία, ολοκλήρωσε τη μελέτη, ενέταξε το έργο προϋπολογισμού 250,000 ευρώ, και υλοποίησε την κατασκευή του, σε χρόνο «ρεκόρ».

Είναι σημαντικό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κάθε Λεμεσιανός μπορεί να απολαμβάνει ένα σύγχρονο Αθλητικό πολυχώρο μέσα σε 700 τετραγωνικά και με τέσσερα διαφορετικά επίπεδα με πολλαπλά και ποικίλα οφέλη τόσο για την ανάπτυξη του τόπου, όσο και του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Το BODYFITNESS Gym Centre αποτελεί έναν πολυχώρο στο κέντρο της Λεμεσού κατάλληλο να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών fan της γυμναστικής και των πολεμικών τεχνών.
Αποτελεί μοναδικό πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας με τις εγκαταστάσεις του να στεγάζονται σε 700 τετραγωνικά σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα.
Στο πρώτο επίπεδο καλύπτονται όλες οι ανάγκες στο χώρο του fitness με 14 μηχανήματα για αερόβια άσκηση, 34 μηχανήματα για προπόνηση με αντιστάσεις όπως και χώρος με ελεύθερα βάρη στο μεσοπάτωμα. Όλα τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις του fitness.
Στην αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων εκτελείτε πληθώρα προγραμμάτων ( shadow boxing, aerobics, pilates, TRX, spinning bikes, circuit trainning, zumba, body sculping κ.α) όπου καλύπτονται όλες οι αερόβιες και αναερόβιες προσαρμογές. Την επιμέλεια όλων των προγραμμάτων αναλαμβάνουν οι άρτια εκπαιδευμένοι instructors μας όπου διασφαλίζουν την ασφάλεια του ασκούμενου όπως και την σωστή προπονητική δομή του μαθήματος.
Στο υπόγειο του κέντρου στεγάζεται η σχολή πολεμικών τεχνών “ΜΜΑ ΤΗΕ CAGE” οπού υπο την επίβλεψη του καταρτισμένου προπονητή και παγκόσμιου πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Στέφανού Χαραλάμπους οι ασκούμενοι διδάσκονται και μυούνται στο χώρο των μεικτών πολεμικών τεχνών. Μοναδικό στοιχείο της σχολής αποτελεί το μοναδικό οχταγώνο κλουβί επαγγελματικών προδιαγραφών ( τύπου UFC ).
Στην οροφή του κέντρου λειτουργεί ο μοναδικός χώρος στη Λεμεσό με υπαίθριο ring για τους πιο σκληρούς “μαχητές”.
Μετά από της απονομές ακλούθησε το καθιερομένο κοκτέιλ πάρτι για όλους του παραβρισκόμενους

.
Ακόλουθη φωτογραφικό υλικό από την μέρα αυτή.