1429
1429

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία της ΚΟΠΕ στο Ολυμπιακό Μέγαρο οι κληρώσεις του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών Β Κατηγορίας. Στο Κύπελλο Ανδρών συμμετέχουν έξι ομάδες και στις Γυναίκες εννιά ομάδες.

Με βάση την κλήρωση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών θα γίνουν οι αγώνες Ολυμπιάς Φρ. – Φοίνικας και Ολυμπιάδα Ν. – Πανεπιστήμιο. Οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 08 και 15 Μαρτίου 2017. Στους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Μαρτίου 2017 πέρασαν χωρίς αγώνα οι Α.Ο. Διόνυσος και Εθνικός Λατσιών.

Στην ημιτελική φάση ο νικητής του αγώνα Ολυμπιάς Φρ. – Φοίνικα θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Διόνυσο και Ολυμπιάδας Ν. – Πανεπιστήμιο τον Εθνικό Λατσιών. Ο τελικός είναι ορισμένος στις 05 Απριλίου 2017.

Στις 29 Μαρτίου αρχίζει το Κύπελλο Β Γυναικών
Στις 29 Μαρτίου 2017 αρχίζει το Κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας όπου στην προκριματική φάση θα αγωνιστούν σε μονό αγώνα Ν.Ο.Λακατάμιας – Παφιακός στο Λύκειο Αγ. Γεωργίου στη Λακατάμια.

Στη δεύτερη φάση (σ.σ. προημιτελικά – θα διεξαχθεί στις 05 Απριλίου 2017) κληρώθηκαν τα ακόλουθα ζευγάρια:
Ροτσίδης Μ. – Πανιδαλιακός
Πανεπιστήμιο Κ. – Μαραθώνας Κ. Βαρωσίων
Άρης Πολ. – Ανόρθωσις Πετ.
Ν.Ο.Λακατάμιας – Εθνικός Λατσιών
Οι  αγώνες θα είναι μονοί.

Η ημιτελική φάση ορίστηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και με βάση την κλήρωση θα «συγκρουστούν» σε μονούς αγώνες οι νικητές των αγώνων:
Ν.Ο. Λακατάμιας /Παφιακός –Εθνικός Λατσιών – Πανεπιστήμιο Κ. – Μαραθώνας Κ.Β.
 Ροτσίδης Μ. – Πανιδαλιακός – Άρης Π. – Ανόρθωσις Πετ.

Ο τελικός είναι ορισμένος την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017.