ΚΕΣΟΑ: Ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας της μας ιστοσελίδας
Cyprus CMYK 1

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. (Cyprus Olympians) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά και την δημιουργία τόσο της ιστοσελίδας της όσο και σελίδας στο  Facebook , οι Κύπριοι “Olympians” έχουν πλέον την δυνατότητα να εγγραφούν στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και ηλεκτρονικά.

Μέσα από την πιο πάνω διαδικασία το Δ.Σ. της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. έχει ως στόχο την εγγραφή όλων όσων έχουν εκπροσωπήσει την χώρα μας στην μεγαλύτερη σκηνή του Αθλητισμού. Αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για την διευκόλυνση και εγγραφή όλων των Olympians της Κύπρου (η σχετική λίστα με τα ονόματα όλων  των συμμετασχόντων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στην κατηγορία Olympians στην αρχική σελίδα του ιστότοπου), που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί ως μέλη της Κ.Ε.Σ.Ο.Α., παρακαλούνται όπως βρουν  την αίτηση εγγραφής μέλους, η οποία βρίσκεται  στην κατηγορία (latest news του ιστότοπου) και αφού την συμπληρώσουν, την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]olympians.org για την έγκριση από το Δ.Σ. και εγγραφή τους στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α.

Για την Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και όλους τους Olympians της Κύπρου, είναι σημαντική η κάθε, προσωπική εγγραφή του κάθε Olympian της Κύπρου, όχι μόνο για την αναγνώριση και προβολή όλων όσων έχετε πετύχει στην Αθλητική σας καριέρα αλλά και για την ευημερία σας σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. είναι στην διάθεση όλων των Olympians της Κύπρου για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και τα ωφελήματα των.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube