χορηγός φανέλλας1
χορηγός φανέλλας1

Και επίσημα με …  ECO  τρέχει φέτος η γυναικεία ομάδα χάντμπολ των Λατσιών αφού η εταιρεία A.L Service Station Ltd –  πρατήριο βενζίνης ECO Λατσιών έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα τους για στήριξη της προσπάθειας, έτσι ώστε το σωματείο να παραμείνει σε λειτουργία και να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά του προς τη νεολαία του Δήμου Λατσιών.

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανταποκριθήκαμε σε αυτό το κάλεσμα του σωματείου των Λατσιών – εξηγεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Αντώνης Λοϊζου. Πάγια πολιτική της εταιρείας μας, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς, ήταν η στήριξη της νεολαίας και η παροχή βοήθειας σε φορείς που φροντίζουν για την υγιή απασχόληση της. Έτσι, παρά τα προβλήματα που με τη σειρά μας αντιμετωπίζουμε κι εμείς σαν εταιρεία, δεν αρνηθήκαμε τη βοήθεια που μας ζήτησαν οι παράγοντες του σωματείου έτσι ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν υγιή απασχόληση στη νεολαία του Δήμου των Λατσιών».

Η συμφωνία του σωματείου των Λατσιών με την εταιρεία A.L Service Station Ltd προνοεί την παροχή αθλητικού υλικού στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ των Λατσιών αλλά και σε όλα τα κλιμάκια της ακαδημίας.

«Κι εγώ με τη σειρά μου δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή τη συνεργασία», εξήγησε από την πλευρά του ο διευθυντής της εταιρείας, Ανδρέας Σάββα, ο οποίος στη φωτογραφία παραδίδει το αθλητικό υλικό στον έφορο της ομάδας Κώστα Ορφανού.  ‘Πιστεύω ότι κάναμε την αρχή πάνω στην οποία θα κτίσουμε μια υγιή, μακροχρόνια συνεργασία με το σωματείο των Λατσιών, μέσα από την οποία θα συμβάλουμε κι εμείς σαν εταιρεία στη σωστή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας του Δήμου Λατσιών».

Τους κύριους Λοϊζου και Σάββα ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του σωματείου και την ευγενή χορηγία τους  ο έφορος του ΑΣ Λατσιών, Κώστας Ορφανού.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube