Βαθιά πικραμένος ο πρόεδρος της ΕΑΚ ρίχνει ευθύνες και βέλη για τον τερματισμό εργοδότησης του από την ΚΟΕ
Erodotos

Δεν μας διαψεύδει το γεγονός αλλά ούτε μας ξενίζει για την πολιτική που κρατά η Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) διαχρονικά να είναι, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Βολεύει όσους βολεύουν την καρεκλά της.

Επιλεκτικά διαλέγει ποιους θα συμμετέχουν στα δημοσιογραφικά βραβεία της , όπου και στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για δεύτερη χρονιά ανακήρυξε πρώτο στην κατηγορία Φωτογραφία Σπορτ στα Β´ Δημοσιογραφικά Βραβεία άτομο που δεν είναι καν ενεργός δημοσιογράφος φωτορεπόρτερ αλλά χομπιστας, δηλαδή το κάνει για την πλάκα του και οπότε τον βολεύει .  

Τώρα εάν κάποιος διερωτηθεί γιατί το ονομάζουν δημοσιογραφικά βραβεία και γιατί δεν απευθύνετε σε εργαζόμενους και ποιο συγκεκριμένα ενεργούς αθλητικούς δημοσιογράφους φωτορεπόρτερ της Κύπρου, αλλά σε χομπίστες  φωτογράφους η άτομα που κρατάνε απλά μια φωτογραφική μηχανή , παραμένει άγνωστο. Δεν είπαμε να μην δημιουργήσει μια ξεχωριστή κατηγορία και για αυτούς,  αλλά τίμα πρώτα το σπίτι σου.

Αυτό από μόνο του φανερώνει και το πραγματικό επίπεδο της ΕΑΚ, τον σεβασμό δηλαδή που εμπνέει απέναντι στους πραγματικούς φωτορεπόρτερ που ρίχνονται καθημερινά στη μάχη της ειδησιογραφία αλλά και της αντικειμενικότητας. Ίσως, τελικά η διακυβέρνηση της ΕΑΚ από τον Ηρόδοτο Μιλτιάδη να αφήνει επιπρόσθετα ψεγάδια αμεροληψίας αλλά και τιμιότητας, αφού θα πρέπει να θυμίσουμε και το γεγονός που πριν λίγους μήνες με το αψυχολόγητο ξέσπασμα του Ηροδότου για τον τερματισμό της εργοδότησης του από την ΚΟΕ, τον έκθεσε ανεπανόρθωτα, και ίσως τελικά, να παίρνει την κάτω βόλτα.

Πραγματικά, προβληματίζει το που οδεύει η ΕΑΚ με τέτοιες πρακτικές, και πότε θα μπορέσει τελικά να λειτουργεί ως ένα αξιοπρεπές δημοσιογραφικό σώμα, για όλους τους δημοσιογράφους.   

 

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports