Δύο στα δύο για την Κύπρο
Μαρία Κυριλλοπούλου μαζί με τον Ανδρέα Θεοφυλάκτου 2

Ο Ανδρέας θεοφυλάκτου σε σημερινή ανάρτηση του βάζει τα πράγματα στη θέση τους ως αφορά στην επιλογή πρότασης μέλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας τη στιγμή που δεν προτάθηκε από την οικεία ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος πέτυχε το 2 στα 2 και ο Θεοφυλάκτου συνεχίζει να κερδίζει όλες τις εκλογές στις οποίες θέτει υποψηφιότητα.

Η ανάρτηση του :

“Η Κύπρος κατέβηκε σε αυτές τις εκλογές της Πανευρωπαϊκης Ομοσπονδίας World Archery Europe με δύο υποψήφιοτητες. Τη δική μου και της Μαρίας Μαρία Κυριλλοπούλου πετυχαινοντας το δυο στα δύο πράγμα που σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.

Η εκλογή μας είναι τεράστιας σημασίας για την Κύπρο. Ναι δεν το κρύβω είμαι χαρούμενος που και στις 9 εκλογικές αναμετρήσεις που έχω λάβει ως υποψήφιος σε υψηλές θέσεις στον αθλητισμό έχω βγει κερδισμένος και στις εννέα. Θέλω, όμως να ευχαριστήσω τους 27 Προέδρους χωρών από τους 36 που μας μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα παραμένουν άψογες. Δεν θεωρώ ότι έχει προκύψει καμία διαφορά. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για περαιτέρω συζητήσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ”


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube