Δρ. Μ. Κρασιάς Για Eurovolley U17 Γυναικών: «Πόλος Έλξης Η Κύπρος»
Δρ. Μ. Κρασιάς Για Eurovolley U17 Γυναικών: «Πόλος Έλξης Η Κύπρος»

Ανακοινώθηκε η διοργάνωση  Τελικής Φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Γυναικών 2024 στην Κύπρο

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης  Δρ Μιχάλης Κρασιάς ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη από την ΚΟΠΕ της Τελικής Φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Γυναικών 2024 στην Κύπρο. Η ανακοίνωση έγινε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 κατά την παρουσίαση των Ομοσπονδιακών τεχνικών.

Ο Δρ Κρασιάς στην ομιλία του τόνισε τα  τα πολλά οφέλη που θα αποκομίσει η Κύπρος από τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Όπως είπε, το κυπριακό βόλεϊ θα αποτελέσει πόλο έλξης και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να προσελκύσει νέα παιδιά.  Τόνισε ότι η Κύπρος θα είναι το κέντρο του ευρωπαϊκού και όχι μόνο βόλεϊ εκείνη την περίοδο. Η αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία θα φέρει κόσμο στους αγώνες, ενώ θα βοηθήσει και στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος με ευνοϊκότερες κληρώσεις στις επόμενες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τον Δρα Μ. Κρασιά επόμενος στόχος είναι η διοργάνωση αντίστοιχου πρωταθλήματος για τους Άνδρες.

Ο Δρ Κρασιάς ανακοίνωσε τους νέους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Ανδρών, Γυναικών και U17 Aνδρών. Στους Άνδρες και υπεύθυνος όλων των μικρότερων Εθνικών είναι ο Ελλαδίτης Νίκος Ζαλμάς. Στην Εθνική Γυναικών και U16 Γυναικών προπονητής είναι ο Λοϊζος Λοϊζου.Βοηθός στην Εθνική Ανδρών και προπονητής στην U17 Ανδρών προπονητής ανέλαβε ο Χρίστος Πούλλακος.

Τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων είναι ο Πέτρος Πατσιάς.

Όσον αφορά στην επιλογή των ομοσπονδιακών, o πρόεδρος της ΚΟΠΕ  τόνισε ότι έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή αφού διαθέτουν την απαιτούμενη προσωπικότητα για να καθοδηγήσουν τις Εθνικές ομάδες.

Λεζ. Στιγμιότυπο από τη διάσκεψη Τύπου που έγινε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube