Alfa Romeo Giulia Veloce
Alfa Romeo Giulia Veloce

Οι αναγνώστες του περιοδικού SPORT AUTO ψήφισαν το ιταλικό σπορ σεντάν σαν το κορυφαία μοντέλο σε δύο κατηγορίες. Το εντυπωσιακό Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας «λιμουζίνες/station wagons μέχρι 100.000 ευρώ» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα, η Alfa Romeo Giulia Veloce κέρδισε  στην κατηγορία «λιμουζίνες/station wagons μέχρι 75.000 ευρώ».

Τα βραβεία «SPORT AUTO AWARD» πραγματοποιήθηκαν για 27η φορά. Περισσότεροι από 12.300 αναγνώστες επέλεξαν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα από 275 μοντέλα σε 18 κατηγορίες – κάθε ένα με πρόσθετη βαθμολογία εισαγωγής  – καθώς και δέκα κατηγορίες βελτίωσης.

«Το ‘SPORT AUTO AWARD’ θεωρείται ως ένα βαρόμετρο της διάθεσης στη βιομηχανία σπορ αυτοκινήτων. Γεγονός για το οποίο χαίρομαι περισσότερο μιας και η Alfa Romeo Giulia κατάφερε να γιορτάσει συνολικά πέντε νίκες τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε η Cristina Mauri, Διευθυντής Marketing Alfa Romeo και Jeep, στην τελετή απονομής βραβείων στη Στουτγάρδη. «Οι αναγνώστες του SPORT AUTO έχουν δείξει για άλλη μια φορά την προτίμησή τους για ιταλικό σχεδιασμό και απόδοση. Με την πρόσφατη ανανέωση του μοντέλου της Alfa Romeo Giulia, θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε με τα σπορ οχήματα μας το μέλλον».

Η πανέμορφη Alfa Romeo Giulia βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των αναγνωστών του περιοδικού SPORT AUTO. Στην έρευνα για το βραβείο «SPORT AUTO AWARD 2019» επέλεξαν το ιταλικό σπορ sedan ως νικητή σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Όπως και στο 2017 και 2018, το κορυφαίο μοντέλο Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, με βενζινοκινητήρα V6 turbo 510 ίππων, κέρδισε την κατηγορία «εισαγόμενες λιμουζίνες/station wagon μέχρι 100.000 ευρώ». Στην κατηγορία «λιμουζίνες/station wagons μέχρι 75.000 ευρώ» οι αναγνώστες του SPORT AUTO ψήφισαν το ισχυρό Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce (280 ίππων) ως το νούμερο ένα καινούριο μοντέλο στην αγορά.