aggelos agathaggelou 23jpg
aggelos agathaggelou 23jpg

Η ιστορία του Άγγελου Αγαθαγγέλου έγινε γνωστή ανά το παγκύπριο τις προηγούμενες ημέρες, με αρκετό κόσμο να δείχνει την συμπαράσταση του και να βοηθάει οικονομικά την μεγάλη προσπάθεια του.

Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, όταν διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή ασθένειας, η οποία για να αντιμετωπισθεί ήταν αναγκαία η μετάβαση του στο Ηνωμένο Βασίλειο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, και έπειτα να προχωρήσει σε θεραπευτική αγωγή.

Το κόστος για την εγχείρηση και την θεραπεία είναι αρκετά μεγάλο, και γι αυτό τον λόγο αρκετός κόσμος, αλλά και οργανωμένα σύνολα, βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο ώστε να μπορέσει ο Άγγελος να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες θεραπείες και να μπορέσει να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΟΠΑΠ Κύπρου δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχες στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Άγγελος. Μέρος των εσόδων από το ΟΠΑΠ All Star Day 2016 έχουν προσφερθεί για τον σκοπό αυτό, ως μία μικρή ενίσχυση στην προσπάθεια για να γίνουν όλες οι απαραίτητες θεραπείες και ο Άγγελος να μπορέσει να βγει νικητής στον μεγάλο αυτό αγώνα που δίνει.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube