keda mery charalampous
keda mery charalampous

Η Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, Επίκουρη Καθηγήτρια στη Σχολή Διοίκησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού, έχει διοριστεί από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (Δ.Ε.Μ.Α), κύριο Amar Addadi,  ως Μέλος της Επιτροπής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ICMG Cooperation & Development Commission). 

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων προωθεί τον Αθλητισμό και τον Ολυμπισμό στις χώρες της Λεκάνης της Μεσογείου, και συμβάλλει στην ενίσχυση των δεσμών φιλίας και ειρήνης μεταξύ των νέων. Οι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν για τις χώρες της Μεσογείου το σπουδαιότερο πολυπολιτισμικό αθλητικό γεγονός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Μεσογειακών Αγώνων του 2018, που θα διεξαχθούν στην πόλη της Ταραγόνα και την ευρύτερη περιοχή της Καταλωνίας, περιλαμβάνει 33 αθλήματα στα οποία θα λάβουν μέρος 4000 περίπου αθλητές από 26 χώρες-μέλη της ΔΕΜΑ.

Η Επιτροπή Συνεργασίας και Ανάπτυξης, στην οποία έχει διοριστεί η επ. Καθηγήτρια Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, έχει ως βασικό στόχο τη διοργάνωση αθλητικών δρώμενων, ιδιαίτερα στις χώρες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, προκειμένου να βελτιωθεί το αθλητικό επίπεδο και να αναπτυχθεί ο Αθλητισμός στη Μεσόγειο. Οι βασικές ενέργειες στις οποίες προβαίνει για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων είναι η διοργάνωση σεμιναρίων σε θέματα διοίκησης του αθλητισμού, μάρκετινγκ, προπονητικής μεθοδολογίας κ.α., καθώς και η παροχή υποτροφιών σε αθλητές και προπονητές.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube