Diola Olympic Taekwondo 1
Diola Olympic Taekwondo 1

Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται…

Οι εγγραφές για την πρώτη σχολή Taekwondo «DIOLA TAEKWONDO» στην Λευκωσία, ξεκίνησαν και συνεχίζονται. Το Ταεκβοντό είναι μια πολεμική τέχνη που απευθύνετε σε όλους ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Η σχόλη διαθέτει τμήματα για ενήλικες όλων των ηλικιών και για παιδιά. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν: Παιδικά τμήματα τα οποία λειτουργούν καθημερινά και προσφέρονται σε παιδιά από 3 ετών. Τα εν λόγω, τμήματα χωρίζονται ανάλογα με τη ηλικία των παιδιών. Επιπρόσθετα, το ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολής προσφέρει τμήματα ενηλίκων σε βραδινές ώρες καθώς και κατεξοχήν πρωινά τμήματα Τaekwondo & fitness μόνο για γυναίκες.

DIOLA TAEKWONDO sport images by Paris J Andreou via www.actioninsports.com

Η προπόνηση στην σχολή DIOLA TAEKWONDO περιλαμβάνει τεχνικές με τα ποδιά και τα χέρια, ενδυνάμωση και ασκήσεις αυτοάμυνας, οι οποίες αποσκοπούν σε:

  • Αυτοάμυνα.
  • Απώλεια περιάπτου βάρους.
  • Αντιμετώπιση άγχους.
  • Ευεξία υγεία.
  • Βελτίωση σωματικής δύναμης και αντοχής. 
  • Adults Martial Team.
DIOLA TAEKWONDO sport images by Paris J Andreou via www.actioninsports.com

Taekwondo Kids

Το Taekwondo Kids είναι πρόγραμμα κατάλληλο για παιδία από 3 ετών. Βασικός σκοπός του τμήματος είναι «να βοηθηθούν οι μαθητές, ώστε να αποκτήσουν τις βασικές αρχές του Ταεκβοντό». Οι βασικές, αυτές, αρχές περιλαμβάνουν: Ευγένεια και Πειθαρχία, Αυτοπεποίθηση, Ακεραιότητα Χαρακτήρα, Επιμονή, Αυτοέλεγχο.

Στο τμήμα αυτό, αφιερώνεται αρκετός χρόνος στη κίνηση του παιδιού μέσω παιγνιδιού, ώστε να βελτιωθεί ο σωματικός έλεγχος, η ισορροπία, τα αντανακλαστικά, η ταχύτητα, ο ρυθμός, η σωστή στάση, η δύναμη και η αναπνοή. Παράλληλα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα βοηθά και στη βελτίωση της ποιότητας των κινήσεων του παιδιού, η οποία διαφέρει από παιδί σε παιδί και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να ακολουθείτε σωστή στρατηγική παρέμβαση για κάθε παιδί ξεχωριστά, ώστε να εκπαιδεύεται όχι μόνο το σώμα του αλλά και ο εγκέφαλος του.

Συνοψίζοντας, όλα όσα προαναφέραμε, αποτελούν τα σημαντικότερα δομικά και λειτουργικά στοιχεία, τα οποία ενεργούν σαν στυλοβάτες για την καλύτερη ποιότητα της φυσικής κατάστασης και της υγείας του παιδιού.

DIOLA TAEKWONDO sport images by Paris J Andreou via www.actioninsports.com

Junior Taekwondo

Το Junior Taekwondo είναι πρόγραμμα, κατάλληλο τόσο για αγόρια όσο και κορίτσια εφηβικής ηλικίας. Βασικός σκοπός του τμήματος είναι «να βοηθηθούν οι μαθητές ώστε να επιτύχουν τους βασικούς στόχους της εκπαίδευσης τους και τις βασικές αρχές του Ταεκβοντό». Πιο συγκεκριμένα, διδάσκονται την ευγένεια και την πειθαρχεία, την αυτοπεποίθηση, τον αυτοέλεγχο, την αυτοάμυνα, αναπτύσσουν την φυσική τους κατάσταση, την ταχύτητα και την ευλυγισία τους.

Σε αυτή της ηλικία τα παιδιά, ξεκινούν να έχουν την πρώτη επαφή με το αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα Τουρνουά και Πρωταθλήματα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, εφόσον το επιθυμούν.

DIOLA TAEKWONDO sport images by Paris J Andreou via www.actioninsports.com

Τμήματα για Taekwondo Fit & Self defence

Τα τμήματα Taekwondo Fit & Self defence,  είναι πρωινά προγράμματα τα οποία απευθύνονται μόνο σε γυναίκες. Στα συγκεκριμένα τμήματα οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν την αυτοάμυνα τους, να χάσουν το περιττό βάρος τους, να αυξήσουν την αντοχή τους και παράλληλα να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι, στις μέρες μας η γενική άσκηση τείνει να γίνει μέρος τις καθημερινότητας μας και βελτιώνει κάθε πτυχή της φυσικής μας κατάστασης και κάτ΄επέκτασιν της υγείας μας, σωματικής και ψυχικής.

Θα μας βρείτε στην Τοποθεσία: Αγίου Γεώργιου 79 , Λατσιά

Για πληροφορίες και Εγγραφές στο 95 958 369

DIOLA TAEKWONDO sport images by Paris J Andreou via www.actioninsports.com

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube