Δημιουργία πρωταθλήματος E-sports της ΚΟΚ
E SPORTS ΤΗΣ ΚΟΚ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει πως προτίθεται να διοργανώσει το πρώτο πρωτάθλημα E-Sports, με τους πρώτους αγώνες να προγραμματίζονται για τις αρχές Μαΐου.

Η Εθνική E-Sports θα συμμετέχει στο FIBA E-Sports Open III τον ερχόμενο Ιούνιο και η επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα γίνει μέσα από την συμμετοχή στο πρωτάθλημα E-Sports της ΚΟΚ.

Η ΚΟΚ αποτέλεσε μία από τις πρώτες Ομοσπονδίες παγκοσμίως που δημιούργησε Εθνική E-Sports, η οποία μετράει ήδη δύο διεθνείς συμμετοχές στα FIBA E-Sports Open I & II, καταλαμβάνοντας μάλιστα τον προηγούμενο Δεκέμβριο την 6η θέση στην Ευρώπη.

Γενικές πληροφορίες για το πρωτάθλημα

Στο πρωτάθλημα θα μπορούν να συμμετέχουν σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στην ΚΟΚ, ή οργανωμένες ομάδες ατόμων.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει το λιγότερο 6 και το μέγιστο 8 αθλητές στο ρόστερ της.

Δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών που δεν κατοικούν στην Κύπρο.

Οι αναμετρήσεις θα γίνονται στο παιχνίδι NBA 2K21 και στην κονσόλα Sony Playstation 4.

Πληροφορίες για ομάδες που ενδιαφέρονται να εγγραφούν

Σωματεία ή οργανωμένες ομάδες ατόμων που επιθυμούν να εγγραφούν στο πρωτάθλημα e-sports της ΚΟΚ, μπορούν να αποστείλουν γραπτώς το ενδιαφέρον τους στο http://bit.ly/teams-esports. Η ΚΟΚ θα ετοιμάσει λίστα με e-sports καλαθοσφαιριστές που θα ψάχνουν ομάδα για να αγωνιστούν, ώστε να βοηθηθούν οι ομάδες στην εξεύρεση παικτών που θα πλαισιώσουν το ρόστερ τους.

Πληροφορίες για παίκτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα e-sports της ΚΟΚ, όμως δεν ανήκουν σε κάποιο σωματείο ή οργανωμένο σύνολο, θα μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα, ώστε να μπορέσουν τα στοιχεία τους να δοθούν στα ενδιαφερόμενα σωματεία: http://bit.ly/players-esports.   

Η τελευταία ημέρα εγγραφής σωματείων και καλαθοσφαιριστών για το πρωτάθλημα E-Sports της ΚΟΚ είναι στις 22 Απριλίου 2021.

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports