Δήλωση του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη ενόψει των επικείμενων εκλογών
Hellenic Gymnastics Federation 2021

Με την επικύρωση, από μέρους της Γ.Γ.Α., του καταλόγου των 93 σωματείων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της Ε.Γ.Ο., ολοκληρώθηκε η διαδικασία της προκήρυξης των εκλογών, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.
 
Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Γ.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ή εναλλακτικά στο Λαύριο, την ίδια ημέρα, εφόσον η διεξαγωγή της στην πρωτεύουσα δεν είναι εφικτή λόγω περιοριστικών μέτρων.
 
Έπειτα από την τυπική επικύρωση της νομιμότητας των επερχόμενων εκλογών, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Η διαδικασία της προκήρυξης των εκλογών ολοκληρώθηκε ομαλά. Όπως αναμέναμε, ο αριθμός των 93 σωματείων με δικαίωμα ψήφου επιβεβαιώθηκε από τη Γ.Γ.Α.. καθώς τα στοιχεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων συμφωνούν απολύτως με εκείνα που η Ε.Γ.Ο. είχε στη διάθεσή της και απέστειλε προς έγκριση.
 
Όπως είχα δηλώσει δημόσια πριν από την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος θα ανοίξει για την ελληνική Γυμναστική.
Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσω ότι δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για μία θέση στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., όπως θα είχα το δικαίωμα να πράξω βάσει του αθλητικού νόμου. Στις προσεχείς εκλογές, θα θέσω υποψηφιότητα μόνο για τη θέση του εκπροσώπου της Ε.Γ.Ο. στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
 
Έπειτα από σχεδόν 14 χρόνια στο αξίωμα του Προέδρου της Ε.Γ.Ο., πρόθεσή μου είναι να εξακολουθήσω να εργάζομαι για την πρόοδο της Γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τόσο μέσα από την Ε.Ο.Ε. εφόσον τα σωματεία με εμπιστευθούν για άλλη μια φορά, όσο και μέσα από τα καθήκοντά μου ως εκλεγμένου Αντιπροέδρου της European Gymnastics.
 
Μέχρι την τέλεση των εκλογών, ασφαλώς, η παρούσα διοίκηση της Ε.Γ.Ο. συνεχίζει το έργο της και παραμένει εγγυήτρια μίας σταθερής πορείας, επιβλέποντας την προετοιμασία των εκπροσώπων των Εθνικών ομάδων, ενώ παράλληλα αναμένουμε την τάχιστη δυνατή επάνοδο των αθλητών-αθλητριών των σωματείων στις προπονήσεις.
 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους ενόψει των αρχαιρεσιών της 21ης Μαρτίου και τους διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό της επόμενης διοίκησης, για να την στηρίξω ενεργά στην προσπάθειά της».


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube