Διεξάγονται παγκύπρια πρωταθλήματα στίβου ανδρών & γυναικών στο ΓΣΠ  06 – 07 Αυγούστου 2020
koeas 2020

Διεξάγονται την Πέμπτη 06 και την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020 τα NIVEA MEN Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών και NIVEA Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Τα NIVEA Παγκύπρια Πρωταθλήματα είναι η κορυφαία διοργάνωση του στίβου σε εσωτερικό επίπεδο.

Στους αγώνες θα τηρηθούν  ειδικές διατάξεις κυρίως για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων, γι’ αυτό θα  εφαρμοστούν τα ακόλουθα:

  1. ΄Ολοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι δεν έχουν κάποιο σύμπτωμα που χαρακτηρίζει τον covid-19 και έχει ισχύ 48 ώρες πριν το αγώνισμα.
  2. Στα αγωνίσματα 800μ-1500μ-5000μ. και 3000μ. στήπλ ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να προσκομίσει εκτός από την ιατρική βεβαίωση ή τέστ για τον κορωνοϊό, υπεύθυνη δήλωση ότι η συμμετοχή στα αγωνίσματα είναι με ιδία του ευθύνη.
  3. Οι ανήλικοι αθλητες-τριες θα πρέπει να προσκομίσουν δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα ότι η συμμετοχή είναι με ιδία τους ευθύνη.

΄Όπως  έχει ήδη ανακοινωθεί, οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.  Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους επίσημους προσκεκλημένους,  στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, στους Προέδρους των Γυμναστικών Συλλόγων-Μέλη της Ομοσπονδίας, στους προπονητές-τριες των Γ.Σ., στα Μέλη της Αγωνοδίκου Επιτροπής, στο ιατρικό και εργατικό προσωπικό.

΄Ολοι όσοι θα παρευρεθούν στους αγώνες θα πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας.

Πρόγραμμα

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Λίστες συμμετοχής


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube