Διεξαγωγή αγώνα Τοξοβολίας ΝΕΩΝ – Back To Archery στις 4ης Ιουλίου
archery target 3384047b

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΚΟΤΟΞ) ανακοινώνει την διεξαγωγή του αγώνα ΝΕΩΝ – Back to Archery, στις αποστάσεις  2x70m, 2x60m για το Ολυμπιακό τόξο και 2x50m για το σύνθετο τόξο, την Κυριακή 4η Ιουλίου 2021, στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στη Λευκωσία.

Δείτε την αυτούσια ανακοίνωσή :

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της επιστολής μας ημερομηνίας 3 Ιουνίου 2021 με αρ. 191/2021, η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΚΟΤΟΞ) ανακοινώνει την διεξαγωγή του αγώνα ΝΕΩΝ – Back to Archery, στις αποστάσεις 2x70m, 2x60m για το Ολυμπιακό τόξο και 2x50m για το σύνθετο τόξο, την Κυριακή 4η Ιουλίου 2021, στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στη Λευκωσία.
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες της Α ́ Κατηγορίας Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου Εφήβων, Νεανίδων, Cadet Αγόρια και Cadet Κορίτσια. Δικαίωμα συμμετοχής για σκοπούς αξιολόγησης, θα έχουν και οι μαθητές που δεν εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες αλλα φοιτούν ή έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής σε αθλητικά Γυμνάσια και Λύκεια (να σταλεί αντίγραφο που να το βεβαιώνει).
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν την στολή του σωματείου τους και να καταβάλουν το ποσό των €10 σαν κόστος συμμετοχής.
Όλοι οι αθλητές ανεξαιρέτως πρέπει να έχουν μαζί τους έγκυρο Δελτίο Υγείας από τον ΚΟΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 04/07/2021
08:00-08:30 Έλεγχος Δελτίων Υγείας ΚΟΑ, Εξοπλισμού και πληρωμές
08:30-08:50 Προθέρμανση (3 βολές)
08:50-09:00 Συνάντηση Αρχηγών Σωματείων
09:00 Έναρξη Αγώνα προκριματικού γύρου όλων των κατηγοριών.

Ο Ολυμπιακός Γύρος για την Α’ κατηγορία θα αρχίσει όταν θα είναι έτοιμοι οι Κριτές και η Γραμματεία.
Παρακαλούνται τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας να στείλουν το Δελτίο Συμμετοχής των αθλητών/αθλητριών τους μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 28/06/2021 η ώρα 24:00 στο γραφείο της Ομοσπονδίας μέσω της σελίδας https://earcherycyprus.com με τους κωδικούς του Υπεύθυνου Χειρισμού Δελτίου
Συμμετοχής του Σωματείου σας. Οι μαθητές να δηλωθούν, (όνομα, ημερομηνία γέννησης, τόξο και απόσταση που προπονούνται) με email προς την Ομοσπονδία.

Υγειονομικοί κανονισμοί αγώνα:
Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία σύμφωνα με τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και τις ανακοινώσεις του ΚΟΑ.
Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο για αγώνες τοξοβολίας στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις στη Λευκωσία είναι μόνο 40.
Όλοι όσοι θα παρευρίσκονται στο γήπεδο θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του SAFEPASS.
Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ούτος ώστε οι παρευρισκόμενοι να μην ξεπερνούν τα 40 άτομα ανά πάσα στιγμή. Στον αγωνιστικό χώρο θα μπορουν να παρευρίσκονται μόνο οι αθλητές, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, οι κριτές και η γραμματεία.
Όταν ολοκληρωθούν οι συμμετοχές και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών, θα ενημερωθούν οι σωματειακοί προπονητές κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο έστω και εκ περιτροπής.
Παρακαλούνται στον χώρο της καντίνας να παραμείνουν όσοι έχουν σχέση με τον αγώνα και τους αθλητές. Απαραίτητα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και αποστάσεις. Άτομα τα οποία δεν τηρούν τα πιο πάνω θα τους ζητηθεί να αποχωρήσουν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας.
Με εκτίμηση


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube