Διεθνής αναγνώριση για το «6ο Τρόπαιο Ν. Σαρικαβάζη»
ΝΟΠΦ 6ο ΤΡΟΠΑΙΟ Ν.ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗ 3

Παγκόσμια αποδοχή για το «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη».

Μετά από 5 διοργανώσεις που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία σε στεριά και θάλασσα, η διεθνής ομοσπονδία της κλάσης Optimist (IODA), πιστοποίησε και συμπεριέλαβε στο καλεντάρι του 2020 το «6o Κύπελλο Optimist-τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» που θα φιλοξενηθεί 14-16 Φεβρουαρίου στο Φαληρικό όρμο.

Πρόκειται για αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν για τον συγκεκριμένο αγώνα από το 2015 οι διοικούντες τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να αναδείξουν τους νέους Ολυμπιονίκες στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

«Για τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου η αναγνώριση της διοργάνωσης από την διεθνή ομοσπονδία της κλάσης αποτελεί δικαίωση των κόπων όλων μας. Από την πρώτη μέρα πιστέψαμε σε αυτή τη διοργάνωση και ο πρώτος στόχος, που ήταν να μπει στο διεθνές καλεντάρι, επετεύχθη» σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Τάκης Σαρικαβάζης και ολοκλήρωσε: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε η δουλειά μας συνεχίζεται με τον πήχη των απαιτήσεων να ανεβαίνει. Η διοργάνωση γίνεται θεσμός και είμαστε βέβαιοι ότι όσα παιδιά από όλο τον κόσμο ηλικίας 7-15 ετών λάβουν μέρος στο «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» θα πλεύσουν με ασφάλεια και θα χαρούν την ιστιοπλοΐα στα φιλόξενα νερά του Φαλήρου».

To «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» ήδη ετοιμάζεται για να …πλεύσει στο Φάληρο στα μέσα Φεβρουαρίου του 2020. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους λιλιπούτειους ιστιοπλόους από όλο τον κόσμο με Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας αλλά και γνωστούς πρωταγωνιστές άλλων αθλημάτων να βρίσκονται κοντά τους καθημερινά.

Τη διοργάνωση αναμένεται να στηρίξουν για μια ακόμη χρονιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Στο παρακάτω LINK θα δείτε την επιβεβαίωση της ένταξης της διοργάνωσης στο επίσημο καλεντάρι της διεθνούς ομοσπονδίας Optimist.   

http://www.optiworld.org/default/events/event/text/6th-optimist-cup-nikos-sarikavazis/page/0

Διοργάνωση: Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου

Διεύθυνση: Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο 175 61

Τηλ. επικοιν.: 210 9814835

Email: [email protected]

Site: https://nopf.gr/


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube