Li Ning Cyprus Junior 2019
Li Ning Cyprus Junior 2019

H Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον θα διοργανώσει όπως κάθε χρόνο το διεθνές τουρνουά για ηλικίες κάτω των 19 ετών «Li-Ning Cyprus Junior 2019». Το τουρνουά θα διεξαχθεί μεταξύ των ημερομηνιών 19-21 Απριλίου 2019.

Όπως ήταν φυσικό, μετά το επιτυχημένο τουρνουά που διεξήχθη πέρσι, οι συμμετοχές ήταν αρκετές. Συγκεκριμένα 70 αθλητές από 16 χώρες θα λάβουν μέρος σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Αθλητές από Ευρώπη, Ασία και Αμερική θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης. Στο χώρο θα στηθούν 5 γήπεδα Μπάτμιντον και θα υπάρχουν συνεχής αγώνες. Στόχος της Κύπρου και της Ομοσπονδίας μας είναι η επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά και φυσικά το πλασάρισμα των Κύπριων αθλητών στις πρώτες θέσεις.

Την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη του τουρνουά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΟΑ. Η δημοσιογραφική θα μεταδίδεται ζωντανά από τον λογαριασμό της ΚΟΜ στο facebook, ενώ θα υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες στο λογαριασμό μας. Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν είσαστε παρών ή εάν κοινοποιήσετε τα δελτία Τύπου που θα σας αποστέλλονται κάθε μέρα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 10:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Μετά το τέλος των αγώνων την Κυριακή 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων τους πρώτους 3 της κάθε κατηγορίας.