Διαδικτυακό συνέδριο για όλους τους δρομείς του «logicom Cyprus Marathon Symposium»
Logicom Cyprus Marathon Symposium Seminar 2020

Το συμπόσιο που θα διοργανωνόταν στις 13 Μαρτίου 2020, για δεύτερη συνεχή χρονιά στα πλαίσια του «Logicom Cyprus Marathon», ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.  Παρόλα αυτά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι σημαντικό να κρατάμε την αισιοδοξία μας ψηλά, ενώ παράλληλα να διευρύνουμε του ορίζοντες μας και να μην σταματάμε να ασχολούμαστε με αυτά που αγαπάμε.

Η πρωτοβουλία της Running in Cyprus σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και την υποστήριξη της εταιρείας Logicom, το 2ο “Cyprus Marathon Symposium” θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. μέσω Facebook Live Streaming και θα είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στο διαδικτυακό συμπόσιο θα μιλήσουν ζωντανά τέσσερις καταξιωμένοι ομιλητές στον τομέα τους, θίγοντας πολύ ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Οι ομιλητές θα εστιάσουν στα πιο κάτω ζητήματα:

  • «MarathonTraining: Essentials» – Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης (Εργοφυσιολόγος στο Κέντρο Αθλητικών Ερευνών του ΚΟΑ)
  • «RunRun Run … to make Pafos an elite sport tourism destination» – Λεόντιος Τσέλεπος (Πρόεδρος επιτροπής Ακαδημίας Αθλητισμού του ΚΟΑ και μέλος ΔΣ ΚΟΑ)
  • «The touchpoints between cybersecurity and sports» – ΧάρηςΦλωρίδης (Ανώτατος Σύμβουλος Επιχειρήσεων της Logicom Solutions Ltd)
  • «The performance mindset» – Katie Tucker (Προπονήτριαδρόμων αντοχής)

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου το κοινό θα μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις και απορίες προς τους τέσσερις ομιλητές.

Το συνέδριο θα είναι στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες και εύρεση του συνδέσμου παρακολούθησης του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.LogicomCyprusMarathon.com/symposium


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube