Δεύτερο Παγκύπριο Ενημερωτικό και Τεχνικό Συνέδριο της Eneos Motor Oil
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΕΟS 2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου το 2ο Παγκύπριο Ενημερωτικό και Τεχνικό Συνέδριο της ENEOS Motor Oil στην Κύπρο. Το Συνέδριο έγινε στο ξενοδοχείο Amathus στην Λεμεσό και σε αυτό παρευρέθηκαν πέραν των 250 ατόμων.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να λύσουν απορίες για τα προϊόντα της Eneos αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των λιπαντικών ενώ εκ μέρους της ENEOS Europe στο συνέδριο παρευρέθηκε τόσο ο Junichi Nakamura, Divisional Operating Officer Lubricant Division ENEOS Europe όσο και ο Bahie Hassan, Sales and Marketing Manager του Ομίλου ENEOS Group 

Σε δηλώσεις του ο Junichi Nakamura τόνισε: « Η εταιρεία Ψάλτης ανταλλακτικά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα τους ευρωπαίους διανομείς μας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τόσο σε πωλήσεις αλλά και στην εξαιρετική δουλειά που γίνετε όσον αφορά το Marketing». Με τη σειρά του ο Υπεύθυνος Marketing και πωλήσεων της ENEOS, Bahie Hassan, είπε: «Ήταν ένα από τα καλυτέρα συνέδρια που έχουμε παραστεί τα τελευταία χρονιά άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την εταιρεία Ψάλτης».

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης όσο και άλλη οικονομικοί παράγοντες του τόπου.

Η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι μια από τις μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS.

Τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά ENEOS, της JX Nippon Oil & Energy, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, τόσο από άποψη κόστους όσο και από πλευράς απόδοσης.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube