18 C
Limassol
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Δεύτερο χρυσό ο Μ. Γεωργίου στους Κοινοπολιτειακούς

    Τρελαίνει κόσμο στο Gold Coast 2018 ο Μάριος Γεωργίου.

    Το παιδί με το πλατύ χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη, θα φύγει από την Αυστραλία με τρία μετάλλια στις αποσκευές. Τη Δευτέρα (09/4) κέρδισε και δεύτερο χρυσό, αφού μετά το Έδαφος κυριάρχησε και στο Δίζυγο, ενώ έχει και το χάλκινο από το Σύνθετο Ατομικό.

    Με τρία Κοινοπολιτειακά μετάλλια είναι –μαζί με τον Γιωργαλλά- οι πιο πετυχημένοι Κύπριοι στην Ενόργανη, στην ιστορία των Αγώνων, ενώ τρία μετάλλια σε μια διοργάνωση δεν έχει κανένας, εκτός από την Χρυσταλλένη Τρικωμίτη στο Δελχί, που κατέκτησε πέντε στη Ρυθμική.

    O Μάριος πήρε 8.533 για την εκτέλεση σε ένα πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6.000 στο Δίζυγο, έχοντας συνολικά 14.533, αφήνοντας δεύτερο –με τους ίδιους βαθμούς- τον Άγγλο Nile Wilson, ο οποίος είχε 8.433 στην εκτέλεση σε ένα πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6.100. Έβδομος στον τελικό ήταν ο Ηλίας Γεωργίου με 13.083 εκτελώντας με μικρά λάθη ένα πρόγραμμα βαθμού δυσκολίας 5.400.

    Ο Ηλίας Γεωργίου αγωνίστηκε στον τελικό του Μονόζυγου όπου ήταν 7ος με 12.533. Ο 18χρονος γυμναστής, στον πρώτο του μεγάλο αγώνα, δήλωσε παρών σε τρεις τελικούς (Σύνθετο, Δίζυγο, Μονόζυγο), δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

    Στο Άλμα ο Μάριος Γεωργίου ήταν έκτος με 13.933 και ο Νεόφυτος Κυριάκου όγδοος με 13.716. To χρυσό κέρδισε ο Αυστραλός Christopher Remkes με 14.799.

    Ο 20χρονος γυμναστής ο Μάριος Γεωργίου έχει συνδέσει πλέον το όνομά του με τους Αγώνες του Gold Coast και είναι ο δεύτερος πιο πετυχημένος Κύπριος σε μια διοργάνωση, μετά τη Χρυσταλλένη Τρικωμίτη

    Gold Coast – Αποστολή ΕΑΚ: Μικαέλο Παπαδάκης

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ