Δέυτερη θέση ο Αποστολακούδη Βασίλης στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων του τζούντο
Μάριος Ανδρέου και Αποστολακούδη Βασίλης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων του JUDO που το διήμερο πρώτη και δυο Φεβρουάριου 2020 5

Ο Αποστολακούδης κέρδισε επάξια την θέση στην Εθνική Ελλάδος τζούντο.

Αποστόλη του σωματείου ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ από την Κύπρο, συμμετείχε με δυο τζουντόκα στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων του JUDO που διεξάχθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης , το διήμερο πρώτη και δυο Φεβρουάριου .  Ο τζουντόκας Αποστολακούδη Βασίλης ξεχώρισε με την προσπάθειά του αφού κατέκτησε την δεύτερή θέση στην κατηγορία του, κερδίζοντα με αυτό και μια θέση στην εθνική Ελλάδος.

Πρώτος στη μάχη ρίχτηκε ο τζουντόκα Καρυπίδη Δημήτρης την πρώτη μέρα των αγώνων  οπού αγωνίστηκε στην κατηγορία των 66 κιλών και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση .Ο Δημήτρης ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να προηγείται με wazzari, αλλά τελικά έχασε τον αγώνα, 14 δευτερόλεπτα πρίν την λήξη, αφού δέχτηκε και το 3ο shido του που ήταν όμως πολύ αυστηρό, με αποτέλεσμά να χάσει τον αγώνα. 

Η 2η μέρα ανήκε στον Αποστολακούδη αφού όχι μόνο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στους 5 αγώνες που έδωσε αλλά σε πολλές περιπτώσεις απέδειξε με την συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του τι πάει να πεί αθλητικό πνεύμα και ευγενής άμιλλα. Ο Βασίλης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 73 κιλών στην οποία έλαβαν μέρος 33 αθλητές, κερδίζοντας τους τέσσερις από τους πέντε αγώνες στη σειρά  με ippon για να μέχρι τον τελικό. Ένας τελικός αμφίρροπος αφού κρίθηκε στα shido , μέχρι την στιγμή που πήρε το 3ο shido ο Αποστολακούδης είχαν και οι 2 αθλητές από 2 shido και το σκορ ήταν στο 0-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα ο Βασίλης είναι αθλητής του Φιλίππου Αμυνταίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιτυχία αυτή ο Αποστολακούδης κέρδισε με το σπαθί του την συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος με την οποία το 2020 θα λάβει μέρος σε Πανευρωπαϊκά Κύπελλα και σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Επίσης, οι εμφανίσεις αυτές καθώς και η μεγάλη επιτυχία του Βασίλη αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον ΜΟΝΟΜΑΧΟ αφού τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει κάθε χρόνο διακρίσεις σε Ελλάδα , Κύπρο αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube