Δευτέρα αναχωρεί για τους Μεσογειακούς αγώνες του Οραν η Διοικητική Ομάδα

Τη Δευτέρα αναχωρεί για την Αλγερία αρχικά η διοικητική ομάδα ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες καθώς την Πέμπτη 23 Ιουνίου που θα καταφτάσει στο Οράν η πρώτη αποστολή των αθλητών να διασφαλιστεί η παρουσία τους.

Ήδη, όπως μας ενημέρωσε ο Αρχηγός αποστολής Ανδρέας Θεοφυλάκτου όλα είναι έτοιμα από πλευράς του αθλητικού σκέλους, αφού όπως τονίστηκε θα συμμετάσχουν στους αγώνες 111 αθλητές σε 18 αθλήματα.

 «Έννοια μας και αποστολή μας είναι καθαρά το αθλητικό κομμάτι. Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα πολιτικς ούτε το Μάρκετινγκ. Στόχος μας είναι ένας:  Να είναι όλα τέλεια και άψογα για τους αθλητές ώστε να μην τους αποσπάσουμε την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Είχαμε προβλήματα με τις πτήσεις και μέχρι και χθες το βράδυ σπάσαμε τις αποστολές με απώτερο σκοπό να διεξαχθούν όλα ομαλά και να μην ταλαιπωρηθούν στα αεροδρόμια οι αθλητές»,  τόνισε ο Θεοφυλάκτου.

Ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου ανέφερε ακόμη ότι επειδή είναι εξεταστική περίοδος θα υπάρχει μαθητής που θα δώσει τις εξετάσεις του από την Αλγερία γι’αυτό και θα μεταβεί ειδικό τμήμα του Υπουργείου Παιδείας. « Τα κάνουμε να φαίνονται εύκολα αλλά δεν είναι, όμως, θεωρώ ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Βοηθός Αρχηγός είναι ο Παύλος Γεωργιάδης προσωπικός φίλος και γνώστης του αθλητισμού. Attache ο εξαιρετικός Γιώργος Παναγίδης. Με τον Γιώργο έχω συνεργαστεί από την Αχαιών Ακτή, στους Ειδικούς Ολυμπιακούς, στους Ολυμπιακούς και τώρα Μεσογειακούς Αγώνες. Επίσης, βοηθός ο Παναγιώτης Κοντιδης. Ένας σπουδαίος άνθρωπος που έδωσε στον αθλητισμό τον σπουδαιότερο αθλητή, τον Παύλο. Μαζί θα ναι οι Στουππας και  Γιώργος Πάνος και υπεύθυνος των Δημοσιογράφων ο πολύπειρος Νίκος Σοφιοπουλος».

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η γνωστή διοικητική ομάδα που εν μέσω πανδημίας τα πήγε περίφημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο τις Ιαπωνίας θα ναι αυτή που θα ηγηθεί και της πολύ μεγάλης αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας.

Δευτέρα αναχωρεί για τους Μεσογειακούς αγώνες του Οράν η Διοικητική Ομάδα με «καινοτομία» στο τσεπάκι της
Στιγμιότυπο κατά την διάρκειά της ομιλίας του πρόεδρου της Ολυμπιακής επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου της παρουσίασης των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες άλλα και τις καινοτομίες που θα εφαρμοστούν.

Τονίζουμε ότι πάρα την εξαγγελία της διοίκησής της ΚΟΕ για «καινοτομία» στο δημοσιογραφικό τμήμα της αποστολής, συμπεριλαμβάνοντας δυο δημοσιογράφους με μέτρια εμπειρία στα αθλητικά άλλα και ότι θα συμπληρώνει την ομάδα και ένας εντελώς άπειρος φωτογράφος φοιτητής σε σχέση με το επίπεδο των απαιτήσεων, αυτό εγείρει έντονους προβληματισμούς στο κατά ποσό η δημοσιογραφική ομάδα θα καταφέρει τελικά να φανεί αντάξια των υποχρεώσεων της και να καλύψει έπακρος την αγωνιστική παρουσία 111 Κυπρίων αθλητών και 66 μελών που πλαισιώνουν την αποστολή και επιπρόσθετα να μεταφερτή ακέραιο το κλίμα καθημερινά των Μεσογειακών Αγώνων γενικότερα. Στοιχεία που μέχρι στιγμής από μέρους της ΚΟΕ πέραν της αναφοράς των ονομάτων των αθλητών σε μια και μόνο πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψή δεν έγινε καμία άλλη προσπάθειά, η’ μήπως τελικά αποτελεί ακόμη μια στοχευμένη προσπάθειά ίσως πολιτικής εξόντωσης, πιθανότατα ενορχηστρωμένη από την Διοίκησή της ΚΟΕ κατά του έμπειρου Νίκου Σοφιόπουλου και φυσικά με αντίκτυπο στον αρχηγό της αποστολής Ανδρέα Θεοφυλάκτου. Γνωστές σκοτεινές πρακτικές που είδαν το φως της δημοσιότητάς κατά διαστήματα και που επισκιάζουν την τωρινή διακυβέρνησή της ΚΟΕ, εν μέσων τριγμών φυσικά, άλλα και την συνολική ικανότητά της να μεταφέρει της ολυμπιακές άξιες και μηνύματά, μετά από την προεδρία του αείμνηστου Νίνου Μιχαηλίδη.   

Πέραν αυτού ευχόμαστε στην αποστολή να ξεπεράσουν οποιαδήποτε εμπόδιά και καλές επιτυχίες.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports