Δεν θα γίνει στη Νορβηγία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23- Οι τελευταίες πληροφορίες
European Athletics U23 Championships

To Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου κάτω των 23 ετών που είχε προγραμματιστεί από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς  λόγω των  περιοριστικών μέτρων που ‘επιτάσσει’ η πανδημία όπως ενημέρωσε η  Ομοσπονδία της Νορβηγίας πως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες από την τοπική Κυβέρνηση.

Τις επόμενες μέρες, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αξιολογήσει τη δυνατότητα εξεύρεσης ενός νέου χώρου για τους αγώνες αργότερα το καλοκαίρι, πιθανότατα μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε αφού η Νορβηγική ομοσπονδία σε επιστολή της ενημερώνει ότι δεν κατάφερε να λάβει απαλλαγή από τα αυστηρά μέτρα καραντίνας που ισχύουν στη χώρα λόγω της πανδημίας Covid-19 παρά τον διάλογο με τα αρμόδια Υπουργεία Πολιτισμού και Υγείας.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση – σχολιάζει ο Πρόεδρος της  European Athletics Dobromir Karamarinov και συμπληρώνει: «Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να βρούμε έναν νέο χώρο για τους αγώνες, οι οποίοι είναι τόσο σημαντικοί για αυτήν την ηλικιακή κατηγορία»

 
 

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube